Εσωτερική Ασφάλεια

Άρχισαν τα όργανα: Φωτιές και μολότοφ στα Εξάρχεια - Χημικά έξω από τη ΓΑΔΑ - Προπηλακίζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην αμερικανική πρεσβεία (upd)


(20:30)

Υδροφόρα έριξε νερό στους αντιεξουσιαστές που βρίσκονται στο Πολυτεχνείο κι εκείνοι απάντησαν με μολότοφ για να κάψουν το όχημα.

(19:27)

Διαδηλωτές επιτέθηκαν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έπαιρναν μέρος στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Παναγιώτης Ρήγας, η Ανέττα Καββαδία και ο Νίκος Φίλης.

Αρχικό κείμενο

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ύψος του κτηρίου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, εξαιτίας της χρήσης χημικών. Τα επεισόδια σημειώνονται μετά το τέλος της πορείας για την45η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, στην οποία συμμετείχε πλήθος κόσμου.

Μεγάλης έντασης επεισόδια σημειώνονται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας από μεμονωμένες ομάδες κοντά στο κτίριο της ΓΑΔΑ.

Οι νεαροί πετάνε μολότοφ και πέτρες, κατεβαίνουν την Λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου και συνεχίζονται τα επεισόδια.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως, κάνουν λόγο για τραυματίες.

https://web.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fweb.facebook.com%2Fprotothemagr%2Fvideos%2F262569317785715%2F&show_text=0&width=476

https://web.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fweb.facebook.com%2Fprotothemagr%2Fvideos%2F258071008209572%2F&show_text=0&width=476
Οδοφράγματα έχουν στήσει άγνωστοι στη συμβολή των οδών Τσαμαδού και Τοσίτσα, στα Εξάρχεια.

Την ίδια ώρα, μέσα στο Πολυτεχνείο εξακολουθούν να παραμένουν αρκετά άτομα (50-100 περίπου), ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί γύρω από το Πολυτεχνείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πλαϊνές πύλες του Πολυτεχνείου παραμένουν ανοιχτές.

Ήδη, λίγο πριν από τις 7 μ.μ. έπεσε και η πρώτη βόμβα μολότοφ.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=0m1p4UKADyM

Έκαψαν την αμερικανική σημαία έξω από το Αμερικανικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης

Έξω από το Αμερικανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Τσιμισκή, έφτασε η πρώτη πορεία που ξεκίνησε από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ, για την 45η επέτειο από την εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο.

Στην κεφαλή της πορείας βρισκόταν μέλη του Συνδέσμου Εξορισθέντων- Φυλακισθέντων Αντιστασιακών, ενώ ακολούθησαν τα μπλοκ του ΠΑΜΕ, του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Μπροστά από το προξενείο έκαψαν την αμερικανική σημαία.

https://www.youtube.com/watch?v=j9bIJIJQ67M

Ενταση διαδηλωτών με ΜΑΤ/ Φωτογραφία: Eurokinissi- ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣgada02_2

 

molot2

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...