Απόψεις

Τράγκας: «Ο πολιτικός θίασος που κυβερνά την Ελλάδα κάνει τον κόσμο να κλαίει»

Για το αλαλούμ που επικρατεί στις σχέσεις Καμμένου-Κυβέρνησης και τις αλλεπάλληλες ενδοκυβερνητικές κόντρες οι οποίες αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα που τον απασχολούν μίλησε στην Εκπομπή Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά ΦΜ 90.1 ο Γιώργος Τράγκας.

Συγκεκριμένα είπε:

«O κύριος Καμμένος διέψευσε χθες ότι μίλησε για τον Σόρος και για 50 εκ. που έπεσαν στην κυβέρνηση.

Προηγήθηκε ο κος Σπίρτζης που μετά από ημέρες πληροφόρησε την ελληνική κοινή γνώμη ότι δεν άκουσε τον Καμμένο να λέει για Σόρος και 50 εκ.

Όπως είπε μίλησε μόνο για την σχέση του υπουργείο Εξωτερικών με εταιρεία που εκδίδει βίζες!

Ο κος Κοτζιάς άφησε να διαρρεύσει χθες ότι ελπίζει να μην έχουν σβήσει και πλαστογραφήσει τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου!!!

Ο κος Καμμένος επετέθη πάλι εναντίον του κου Κοτζιά. Ο κος Τζανακόπουλος είπε ότι η κυβέρνηση τιμάει και σέβεται τον κο Κοτζιά.

Ο κος Κοτζιάς διαρρέει με επιμονή ότι ο Καμμένος σηκώθηκε και είπε ότι ο Σόρος έδωσε 50 εκ. στην κυβέρνηση για να αγοράσει ξένους πολιτικούς, και να προωθήσει την συμφωνία της Λίμνης.

Κάποιοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν!!! Κάποιοι αποτελούν ένα μεγάλο θίασο, ένα τσίρκο, που δυστυχώς δεν κάνει τον κόσμο να γελάει αλλά να κλαίει.

Το πιθανότερο είναι ότι αυτοί οι τύποι πρωταγωνιστούν σε ταινία τρόμου και τρέμουν για την ώρα που θα αποχωρήσουν από την πολιτική σκηνή.

Ο Καμμένος διέψευσε όσα είπε δημόσια στην ΕΡΤ για τον Σόρος και τον χρηματισμό ΜΜΕ που του επιτίθενται.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διέψευσε ότι μίλησε μέσα στο υπουργικό για χρηματισμό της κυβέρνησης.

Πρώτα ο Σπίρτζης βγήκε λαγός και είπε ότι δεν άκουσε τίποτα. Ο Κοτζιάς δήλωσε ότι δεν πιστεύει να θέλουν να σβήσουν τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου.

Επικοινωνιακά προσπαθούν να καλυφθούν πίσω από την σύλληψη και προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου αλλά και την δημοσιοποίηση του φακέλου της κυπριακής τραγωδίας που αποκαλύπτει όλη την ενοχή και την προδοσία των Απριλιανών.

Αυτή την Κυριακή, 28η Οκτωβρίου, ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ θα παρουσιάσει όλες τις σχέσεις του Σόρος με φωτογραφίες και ντοκουμέντα με τον Ζάεφ, τον Έντι Ράμα καθώς και δημοσιεύματα στην Αθήνα που συνδέουν το Ίδρυμα Σόρος με δημοσιογράφους και πολιτικούς, που συνδέονταν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Οι εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν εναντίον του κου Καμμένου και ο κος Καμμένος μόλις επέστρεψε από την Ουάσιγκτον, βγήκε στην ΕΡΤ και είπε λίγο πολύ, εμμέσως πλην σαφώς, ότι κάποια οικονομικά κέντρα ενισχύουν, πληρώνουν αυτές τις επιθέσεις εναντίον του προκειμένου να στηρίξουν την συμφωνία της Λίμνης.

Ακολουθεί η κόντρα με τον Κοτζιά εντός του υπουργικού συμβουλίου και διαρρέει η πληροφορία ότι ο Καμμένος επετέθη εναντίον του Κοτζιά και έριξε βόμβα λέγοντας ότι η κυβέρνηση χρηματίστηκε με 50 εκ. από τον Σόρος για να προωθήσει την συμφωνία με τα Σκόπια.

Το περιεχόμενο των διαλόγων στο υπουργικό, βγάζει πρώτα στον αέρα το NEWSIT του κου Ευαγγελάτου και ταυτόχρονα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ της κας Καλογεροπούλου, η οποία διατηρεί άριστες πηγές στην κυβέρνηση και στο Μαξίμου.

Οι εφημερίδες γράφουν και τα κανάλια μιλάνε για την βόμβα που έριξε ο κος Καμμένος για τον χρηματισμό της κυβέρνησης.

Ο κος Κοτζιάς δεν διαψεύδει αλλά σε μία ομιλία του, στην Κρήτη και μία συνέντευξη, επιβεβαιώνει ότι ο Καμμένος μίλησε για χρηματισμό της κυβέρνησης και για αναφορές του κου Καμμένου σε 50 εκ. ευρώ που προήλθαν από τα ταμεία του Σόρος.

Η επιβεβαίωση του κου Κοτζιά διαλύει το οικοδόμημα αυτής της κυβέρνησης γιατί ο κος ΣΤΑΖΙ ουσιαστικά λέει ότι μπροστά σε μια τέτοια καταγγελία, ο πρωθυπουργός δεν αντέδρασε!!!

Φυσικά τα 50 εκ. σκεπάζουν τα 2,6 ελβετικά φράγκα του κου Παπαντωνίου και αυτό προκαλεί δυσφορία στους κυβερνητικούς κύκλους, που παρουσιάζουν εικόνα οπερέτας και φωλιάς του κούκου!!!

Ακολουθεί προσέλευση του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ στην απογευματινή εκπομπή μου, στο Νέο Κανάλι. Και κατά την συζήτηση ο κος Τοσουνίδης δηλώνει ότι για μια ακόμη φορά ο κος Καμμένος θα επιβεβαιωθεί για όσα είπε ο πρόεδρός του για τον κ. Σόρος.

Περιμένετε, μου λέει, και θα δείτε ότι κατά την δικαστική έρευνα θα επιβεβαιωθεί ο κος Καμμένος!!!

Η υπόθεση παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις και στην Αλβανία αποκαλύπτεται ότι Αλβανός πολιτικός αναλυτής, από αυτούς που λένε ότι η Ήπειρος είναι αλβανική και μιλάνε για τους Τσάμηδες, πήρε 30.000 ευρώ από τα μυστικά κονδύλια του ελληνικού ΥΠΕΞ!!!

Ακολουθεί δήλωση του κου Σπίρτζη που λέει ότι δεν άκουσε τίποτα στο υπουργικό συμβούλιο. Ξαφνικά, ο κος Σπίρτζης, ο πασοκογενής πολιτικός, βγαίνει και σε πρώτη φάση διαψεύδει ότι είπε κάτι τέτοιο ο Καμμένος!!!

Το ερώτημα είναι γιατί ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν βγήκε τα προηγούμενα 24ωρα να διαψεύσει όλα αυτά που έγιναν δεκάδες πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ και εκτεταμένες συζητήσεις σε πλήθος εκπομπών της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου.

Αμέσως μετά τον Σπίρτζη βγαίνει με ένα tweet ο Καμμένος και λέει ότι η προφυλάκιση του Παπαντωνίου πόνεσε πολύ και για αυτό λένε όσα λένε για τον Σόρος και τις δήθεν δηλώσεις του μέσα στο υπουργικό συμβούλιο!!!

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι οι πολιτικοί πανηγυρισμοί για τον Γιάννο Παπαντωνίου και την προφυλάκισή του, για την μίζα των 2,6 , δεν συνοδεύονται από σχόλια του πλήθους των πασοκογενών που τοποθετήθηκαν από τον Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Για παράδειγμα ο κος Κοτσακάς ή άλλοι συνεργάτες του Παπαντωνίου, δεν σχολίασαν την φυλάκιση του ούτε τις ευθύνες του αρχιερέα της διαπλοκής, Κώστα Σημίτη, που είχε στα δεξιά και αριστερά του Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου.

Για να μην αδικούμε κανένα, πρέπει να πω ότι η υπεράσπιση του προφυλακισθέντος πρώην υπουργό, ο κος Άρης Χαραλαμπάκης, δήλωσε ότι η μεταφορά χρημάτων σε δεσμίδες, όπως την περιγράφει ο επιχειρηματίας στον ανακριτή, δεν είναι παράνομη ούτε την αρνείται ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Ο δικηγόρος κος Χαραλαμπάκης, σε συνέντευξή του εξέφρασε την έκπληξή του για την απόφαση του ανακριτή για προφυλάκιση καθώς ήδη του είχε απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα.

Ο κος Χαραλαμπάκης απέφυγε όμως να υιοθετήσει τις απόψεις του κου Παπαντωνίου περί πολιτικών σκοπιμοτήτων, λέγοντας πως υφίσταται μια μεγάλη ταλαιπωρία.

Επομένως, για να γυρίσω στα όσα ακούμε και βλέπουμε, περιμένουμε συνέχεια από τον κο Κοτζιά, ο οποίος ελπίζει όπως διαρρέει το περιβάλλον του, να μην έχουν σβηστεί τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου.

Εντύπωση μου προκάλεσε ο κος Τζανακόπουλος που ακολούθησε την διάψευση του κου Σπίρτζη και μίλησε σχεδόν ταυτόχρονα με τον κ. Καμμένο.

Βιαστικά, σπασμωδικά πέταξε το μπαλάκι στον κο Καμμένο, λέγοντας πως αφού ο κος Καμμένος διέψευσε, το θέμα είναι λήξαν!!!

Είπε όμως και κάτι άλλο. Ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα αποσύρει τους υπουργούς του και δεν θα ρίξει την κυβέρνηση ότι κατατεθεί η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε οι συνεδριάσεις του υπουργικού είναι απόρρητες και εάν θα ζητηθούν τα πρακτικά θα τα δώσουν στην δημοσιότητα»…

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...