Κοινωνία

Το κρουαζιερόπλοιο Le Laperouse για πρώτη φορά στο λιμάνι του Πειραιά (βίντεο)


Ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο, το "Le Laperouse", που ναυπηγήθηκε τον Ιούνιο του 2018 και το οποίο επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα και το λιμάνι του Πειραιά, υποδέχτηκαν την Παρασκευή εκπρόσωποι της Διοίκησης της ΟΛΠ Α.Ε. και παρέδωσαν στον πλοίαρχο David Marionneau αναμνηστική πλακέτα και δώρα (βιβλία) για τη βιβλιοθήκη του πλοίου.

Το "Le Laperouse" έχει μήκος 128μ., χωρητικότητα 184 επιβάτες σε 92 καμπίνες και 110 μέλη πληρώματος, ανήκει στην εταιρεία Ponant η οποία δραστηριοποιείται από το 1988 σε κρουαζιέρες πολυτελείας στη Μεσόγειο και θα πραγματοποιήσει πάνω από 170 αφίξεις στην Ελλάδα το 2019.

Το Le Laperouse κατασκευάστηκε το 2018 με το πλοίο σαν κουφάρι να κατασκευάζεται στη Ρουμανία και από εκεί λίγο πριν το τέλος του 2017 ρυμουλκήθηκε στην Νορβηγία ώστε να αποπερατωθεί.
https://www.youtube.com/embed/Cbnyb7mLSlM

Πηγή: Pireaspiraeus.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...