Κυβέρνηση

Τζανακόπουλος: Θα έχουμε πλειοψηφία και χωρίς τους ΑΝΕΛ

Τη βεβαιότητα του ότι η κυβέρνηση θα διατηρήσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να ολοκληρώσει την τετραετία, ακόμη και στην περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, εξέφρασε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.

Τόνισε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει προειδοποιήσει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση εφόσον έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, ωστόσο υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και χωρίς τους ΑΝΕΛ.

«Δεν σημαίνει ότι ο Πάνος Καμμένος θα προσχωρήσει στην προσπάθεια της ΝΔ να πέσει η κυβέρνηση», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον Νίκο Κοτζιά, είπε ότι έχουν ειπωθεί πολλές ανακρίβειες για την παραίτησή του και επεσήμανε ότι αυτό που προέχει είναι η ενότητα της κυβέρνησης.

Ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα συνεχίσει να έχει στενή συνεργασία με τον Νίκο Κοτζιά.

«Οι πολιτικές πρωτοβουλίες Ν. Κοτζιά όπως η Συμφωνία των Πρεσπών προχωρούν», τόνισε.

Για τις συντάξεις είπε ότι έγινε ένα καθοριστικό βήμα, καθώς η Κομισιόν δεν απέστειλε επιστολή στην Αθήνα, ζητώντας διευκρινίσεις επί του σχεδίου προϋπολογισμού.

«Δεν έχω αμφιβολία ότι θα έχουμε και τυπική έγκριση από την Κομισιόν», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...