Πολιτική

Ρωμανός (ΝΔ): Αν παρακολουθούν το Λαφαζάνη, τι κάνουν σε εμάς; - Πρωτόγνωρος καθεστωτισμός

Είναι ντροπή, πολιτική υποκρισία και κατάπτωση της Δημοκρατίας τόνισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ.

Στα δημοσιεύματα περί παρακολούθησης του Π. Λαφαζάνη από την Ασφάλεια αναφέρθηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Ν. Ρωμανός, ο οποίος διερωτήθηκε αν «κάνουν αυτά στον κ.Λαφαζάνη αναρωτιέμαι τι μπορούν να κάνουν σε εμένα και στον κάθε έναν που δεν είναι πρώην σύντροφος τους».

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «BLUESKY» ο κ.Ρωμανός άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας πως είναι πρωτόγνωρος ο καθεστωτισμός που επιδεικνύει καθημερινά η κυβέρνηση.
«Ζούμε σε μια κατάσταση που ο καθεστωτισμός που επιδεικνύεται καθημερινά είναι πρωτόγνωρος.
Ζούμε τον κ. Λαφαζάνη τον πρώην σύντροφό τους να καταγγέλλει παρακρατικές μεθόδους, να τον παρακολουθούν ντυμένοι ρεπόρτερ.

Και αν κάνουν αυτά στον κ. Λαφαζάνη αναρωτιέμαι τι μπορεί να κάνουν σ' εμένα και στον κάθε έναν που δεν είναι πρώην σύντροφός τους.

Τα κάνουν αυτά στον κ. Λαφαζάνη γιατί φώναζε μαζί τους κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» είπε ο κ.Ρωμανός, επισημαίνοντας πως «εκείνοι πλέον δίνουν όλα τα σπίτια στα χέρια τραπεζίτη».

«Αυτά είναι ντροπή, πολιτική υποκρισία και κατάπτωση της Δημοκρατίας» είπε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...