Εκκλησία

Πάστορας "προφητεύει" την Αποκάλυψη και την «ημερομηνία επιστροφής του Ιησού» !

Τα εσχατολογικά σενάρια πάντα ήταν της μόδας... Σύμφωνα με έναν πάστορα που ισχυριζόταν ότι γνώριζε την ημερομηνία της Αποκάλυψης ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει μέσα σε 10 χρόνια, οδηγώντας στο τέλος του κόσμου...

"Έχουν ήδη εκπληρωθεί επτά σημαντικές ενδείξεις, ενώ πέντε σημαντικά σημάδια εκπληρώνονται επί του παρόντος"

Σύμφωνα με τον αποθανόντα Δρ F Kenton Beshore, πρώην Πρόεδρο της Παγκόσμιας Εταιρείας Βίβλων, τα πρώτα στάδια του τέλους του κόσμου θα αρχίσουν το 2021.

Είπε ότι το εσχατολογικό σενάριο θα κορυφωθεί με την επιστροφή του Ιησού Χριστού το 2028.

Ο αείμνηστος πάστορας, ο οποίος πέθανε το 2016, πίστευε ότι υπάρχουν ενδείξεις για το τέλος του κόσμου στη Βίβλο.

Ο Δρ Beshore επεσήμανε τους δύο παγκόσμιους πολέμους και τη δημιουργία του Ισραήλ ως απόδειξη ότι το τέλος είναι κοντά.

"Ο Ιησούς λέει, στην πραγματικότητα, ότι όταν βλέπεις τους πόνους των γεννήσεων - Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος και Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος και τις οικογένειες, τις μολύνσεις και τους σεισμούς - θα ξέρεις ότι η επιστροφή Του πλησιάζει."

Ο αείμνηστος θεολόγος πρόσθεσε: "Έχουν ήδη συμπληρωθεί επτά σημαντικές ενδείξεις, πέντε σημαντικές ενδείξεις εκπληρώνονται επί του παρόντος και δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί 15 σημαντικές ενδείξεις"."Όσοι παρακολουθούν είναι υπάκουοι υπηρέτες του Κυρίου. Ο Κύριος Ιησούς μας διέταξε να προσέξουμε για την επιστροφή Του. "

Πιστεύει επίσης ότι ένας πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και των μεγαλύτερων εθνών, δηλαδή του Ιράν και της Ρωσίας, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς της αποκάλυψης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ