Αυτοδιοίκηση

Μεγάλος δήμος... ξέχασε να δηλώσει 200 ακίνητα στο Ε9 - Αδήλωτο και το οικόπεδο εμβληματικού ξενοδοχείου!

Δεκάδες ακίνητα του Δήμου Ιωαννιτών, αξίας δεκάδων εκατομμυρίων, δεν έχουν εγγραφεί στο Ε9!

Στα ακίνητα που δεν έχουν εγγραφεί στο Ε9 του Δήμου περιλαμβάνονται ακόμη και κεντρικά, όπως είναι για παράδειγμα το οικόπεδο του ξενοδοχείου Grant Serai! Εκτός Ε9 όμως έχουν μείνει μέχρι τώρα και κτίρια που διαχειρίζεται ο Δήμος, όπως είναι το ΚΕΠΑΒΙ, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, καφενεία και ιατρεία αλλά και το κτίριο στην Ελευθερίου Βενιζέλου όπου στεγάζονταν η ΔΕΥΑΙ και σήμερα υπηρεσίες του Δήμου!!!

Αυτή είναι μία από τις πτυχές που αναδείχθηκαν κατά την πολύωρη συζήτηση για την ακίνητη περιουσία του Δήμου, τα Κληροδοτήματα και τα Αγαθοεργά της Μητρόπολης!

Το εντυπωσιακό και το πολιτικό θέμα που αναδεικνύεται είναι πως ο δήμος, διατηρεί ένα πλήθος ακινήτων, τα περισσότερα από αυτά είναι αναξιοποίητα, διαχειρίζεται ένα πλήθος κληροδοτημάτων, η καταγραφή των οποίων ολοκληρώθηκε πρόσφατα και τα περισσότερα επίσης δεν έχουν αξιοποιηθεί, παρόλα αυτά όμως διεκδικεί να πάρει υπό την εποπτεία του τα Κληροδοτήματα των Αγαθοεργών (Μητρόπολης) τα οποία σήμερα έχουν μόνο οφειλές και κινδυνεύουν με πλήρη κατάρρευση!

Πηγή: epiruspost.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...