Κοινωνία

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το τροχαίο στην Πανόρμου

Η μηχανή που οδηγούσε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης πεσμένη στο δρόμο, πίσω από ένα αυτοκίνητο. Είναι η εικόνα στην οδό Πανόρμου στους Αμπελόκηπους, που δημοσιεύει το tharrosnews.gr και τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά το τροχαίο που είχε ο γνωστός ηθοποιός το μεσημέρι της Τετάρτης (24.10.2018).

Όλα έγιναν ξαφνικά. Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ήταν στην μηχανή του όταν ένα αυτοκίνητο που ήταν μπροστά του φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του. Στο σημείο είχε νερά από το πότισμα που είχε κάνει ο δήμος στα φυτά που υπάρχουν δεξιά και αριστερά του δρόμου. Όπως είπε ο ηθοποιός δεν έτρεχε, ενώ ευτυχώς φορούσε το κράνος του.

Στη φωτογραφία φαίνεται η μηχανή του γνωστού ηθοποιού πεσμένη στο έδαφος, με τον ένα της τροχό κάτω από το αυτοκίνητο. Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Αργολίδος, σε ένα σημείο που θεωρείται καρμανιόλα.


Φωτογραφία tharrosnews.gr
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...