Κόσμος

Λάτρης των extreme sports επιχείρησε να περπατήσει σε φτερό αεροπλάνου, αλλά σκοτώθηκε (βίντεο)


Ο 34χρονος Καναδός Τζέιμς Μακιούρει, ήταν ένας γνωστός λάτρεις των εξτριμ σπορ. Έκανε ελεύθερη πτώση, σκαρφάλωνε σε ψηλά και δύσβατα βουνά και βουτούσε στο κενό, έπεφτε από αεροπλάνα από μεγάλο υψόμετρο και γενικά έκανε οτιδήποτε επικίνδυνο γέμιζε την καρδιά του με αδρεναλίνη.

Το τελευταίο του κόλπο που επιχείρησε, για να γυριστεί ένα βίντεο κλιπ, ήταν να βγει στο φτερό ενός αεροπλάνου τσέσνα, να περπατήσει και να καταγράφει με την κάμερα του το γεγονός. Αυτό ήταν και το μοιραίο. Το αεροπλάνο έκανε μια περιστροφή ενώ ο Τζέιμς περπατούσε στο φτερό του, εκείνος έπεσε σε περιδύνηση και δεν πρόλαβε να τραβήξει το σχοινί από το αλεξίπτωτο του.

Το περιστατικό συνέβη στην βρετανική Κολούμπια, το Σάββατο. Οι φίλοι του είπαν πως ο Τζέιμς έκανε εντατική προπόνηση για το κόλπο αυτό, επί έναν μήνα. Το σώμα του βρέθηκε στο χωράφι του αγρότη Σίντνει Φοξ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...