Ρωσία

Η φοιτητική εστία του Πούτιν όταν ήταν δόκιμος στην Ακαδημία Υπηρεσίας Πληροφοριών (βίντεο)


Αυτός είναι ο μίνιμαλ φοιτητικός κοιτώντας όπου ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν πέρασε έναν χρόνο από την ζωή του ως φοιτητής.

Η ρωσική κρατική τηλεόραση επισκέφθηκε την Ακαδημία Εξωτερικών Πληροφοριών – μια σχολή για εκπαιδευόμενους κατασκόπους όπου ο Βλαντιμίρ Πούτιν πέρασε έναν χρόνο ως μελλοντικός πράκτορας της KGB.

Το βίντεο δείχνει το λιτό υπνοδωμάτιο όπου ο Πούτιν, γνωστός τότε ως Cadet Platov, έζησε για έναν χρόνο, μαθαίνοντας τα μυστικά της κατασκοπείας.

Το Zvezda, το τηλεοπτικό κανάλι που ανήκει στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας, το οποίο ελέγχει το στρατιωτικό γραφείο πληροφοριών της GRU, αποφάσισε να δείξει το μέρος όπου εκπαιδεύονται οι κατάσκοποι του έθνους.
Το δωμάτιο του Πούτιν

Ο παρουσιαστής λέει: «Σε αυτό το δωμάτιο έζησε για έναν χρόνο ένας δόκιμος που είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο ως πρόεδρος Πούτιν. Κρύβουμε τον αριθμό του δωματίου του, αλλά όχι από τους θεατές. Την κρύβουμε από τους άλλους δόκιμους, ώστε να μην αρχίσουν να μαλώνουν για το ποιος θα μένει σε αυτό. Όπως βλέπετε δεν υπάρχουν πίνακες με αναμνηστικά ή κάτι άλλο. Οι δόκιμοι συνεχίζουν να ζουν εδώ, αν και το δωμάτιο είναι σίγουρα πιο άνετο από τότε που ζούσε εδώ ο Βλαντιμίρ Πούτιν».

Η σχολή λειτουργεί ως εβδομαδιαίο σχολείο οικοτροφείου με τους εκπαιδευόμενους κατασκόπους να επιστρέφουν στα σπίτια τους τα Σαββατοκύριακα.
Η είσοδος της Ακαδημίας Εξωτερικών ΠληροφοριώνΗ είσοδος της Ακαδημίας Εξωτερικών Πληροφοριών

Το ίδρυμα – με τις ρίζες του στη σοβιετική εποχή, όταν προετοίμαζε πράκτορες της KGB όπως ο Πούτιν – είναι γνωστό με διάφορα ονόματα μεταξύ των οποίων Lesnaya Shkola (Δασική Σχολή) ή Σχολείο Νο101 και Ka-I.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...