Αρχείο

Επιχείρηση διαμελισμού της Ελλάδας από τον Σόρος: Χρηματοδοτεί κέντρα προσφύγων, Σκοπιανές οργανώσεις και... ΛΟΑΤΚΙ - Αλωνίζει στη χώρα μας

Το Open Society Foundation του George Soros του δισεκατομμυριούχου επενδυτή που έχει χρηματοδοτήσει την αλλαγή του ονόματος της FYROM αλλά και το Athens pride για πολλοστή φορά εντός και εκτός Ελλάδος βρίσκεται στο επίκεντρο.

Εσχάτως στις ΗΠΑ βρέθηκε στο επίκεντρο γιατί μεταξύ πολλών άλλων δέχθηκε ένα δέμα με εκρηκτικό μηχανισμό ενώ στην Ελλάδα φέρεται να έχει χρηματοδοτήσει τα σχέδια αλλαγής ονόματος στην FYROM.

Ανάμεσα στους οργασισμούς που δέχονται τις προσφορές συγκαταλέγονται κέντρα για πρόσφυγες- μετανάστες, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, Σκοπιανές οργανώσεις μέχρι και την ελληνική κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ για το Athens Pride.

Δυστυχώς, δεν πρόκειται πληροφορίες απο συμωμοσιολόγους, αλλά για δημόσιες πληροφορίες που παρέχει το Open Foundation του Σόρος για την χρονιά του 2016. 

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι άνθρωποι του Σόρος στην Ελλάδα σχετίζονται με εταιρεία ακινήτων η οποία αναπτύσσει δραστηριότητα στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης ενω ένας επιχειρηματίας πολυτελών ακινήτων έχει δουλέψει σε εταιρεία του Σόρος στις ΗΠΑ. Έτερος συνεργάτης του Σόρος στην Ελλάδα είναι γνωστός λομπίστας διοργανώνει απο καιρού εις καιρόν τραπέζια σε Αθήνα και ΗΠΑ με αντικείμενο, την Ελλάδα, το χρέος, τις ελληνικές τράπεζες. Σ αυτές τις συγκεντρώσεις καλεί διεθνείς επενδυτές που κατέχουν μετοχές ελληνικών τραπεζών.

Ο άνθρωπος λοιπόν που κέρδισε δισεκατομμύρια απο την αγγλική λίρα το 1992 ( Τ. Σόρος ) χρηματοδοτεί για τους δικούς του σκοπούς την πολτική των ανοικτών συνόρων μέσω χορηγιών σε κράτη, οργανισμούς, πρόσφυγες, μετανάστες, αλλά και μειονότητες.

Η χρηματοδότηση, όπως θα δούμε της διαδικασίας των ανοικτών συνόρων, των εισόδων και εξόδων για πρόσφυγες είναι μέσα στις κεντρικές πολιτικές του ιδρύματος το οποίο έκλεισε τα γραφεία του στην Ουγγαρία.
Μεταξύ αλλών στην βάση δεδομένων του Open foundation βρίσκουμε 237 προσφορές – χορηγίες. Οι κυριότερες ελληνικές αφορούν τους πρόσφυγες, μετανάστες, Σκοπιανές οργανώσεις, την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ
Ειδικότερα, τα ποσά που έχουν λάβει για το 2016 είνια τα εξής :

O Δήμος της Θεσσαλονίκης ( 224 χιλ. δολάρια για υπηρεσίες φιλοξενίας σε πρόσφυγες ), το ελληνικό κέντρο προσφύγων ( 300 χιλ δολάρια ) , το ελληνικό κέντρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων ( 394 χιλ΄δολάρια ), το ελληνικό forum προσφύγων ( 100 χιλ δολάρια ), το Σκοπιανό Ινστιτούτο ( 99 χιλ. δολάρια ), η επιτροπή για τα δικαιώματα στην «Μακεδονία», η ελληνική κοινότητα LBGTQ Αthens pride με 54 χιλ δολάρια. 
Το σχέδιο κατά της Μακεδονίας μας

O George Soros επανέφερε το σχέδιο ΣΟΝΕΝΦΕΛΝΤ κατά της Μακεδονίας για να αποσπάσει προσεχώς την Ελληνική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη από την Ελληνική επικράτεια για να σφετερισθεί την Ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.

Το σχέδιο πήρε σάρκα και οστά από τον ΑμερικανοΕβραίο Χένρι Κίσσιγκερ, τέως αρχηγό του State Department.

Συντάχθηκε στο τέλος της δεκαετίας του ’60 από τον Εβραίο καθηγητή Σόνενφέλντ , βοηθό του Κίσσιγκερ, και πήρε το όνομα του.

Πρόκειται για ένα τρομερό σχέδιο κατά της Ελλάδος οι καταβολές του οποίου χάνονται εδώ και 110 χρόνια , όταν «σκοτεινά» άτομα το σχεδίασαν και προσπαθούν από τότε να το υλοποιήσουν με κάθε τρόπο , μέθοδο κά.

Το Μακεδονικό πρόβλημα είναι πολύ παλαιό και αποτελεί μέρος του Ανατολικού Ζητήματος, εκδηλώνεται δε κατά καιρούς σαν προσπάθεια εξόδου των Σλάβων στο Αιγαίο. Όμως σήμερα τούτο παίρνει καινούργιο χαρακτήρα.

Eπιδιώκουν:

α. την δημιουργία ενός κράτους-χωροφύλακα και προβοκάτορα στην καρδιά των Βαλκανίων για να ελέγχει , την Ν. Α. Ευρώπη, την Ε. Ε. και τους αγωγούς πετρελαίου που καταλήγουν στην περιοχή

β. για να μετατρέψει το κρατίδιο σε μια εκτεταμένη στρατιωτική και κατασκοπευτική βάση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ (CIA, NSA κλπ)

γ. για να επεκτείνει την πολιτιστική δράση του κρατιδίου και έξω από τα σύνορα του, στο χώρο που έδρασε ο Μ. Αλέξανδρος, δεδομένου ότι συμπίπτει με την σημερινή στρατηγική προώθηση των ΗΠΑ προς Ανατολάς (Μέση Ανατολή-Περσία-Πακιστάν-Αφγανιστάν),

δ. για να δημιουργήσει ένα κράτος-γέφυρα για το Ισραήλ-με έδρα την Θεσσαλονίκη-που θα αποτελεί συνέχεια του υπό διαμόρφωση άξονος Ισραήλ-Κύπρος-Κρήτη-Σκόπια- Ευρώπη,

ε. για να αποσπάσει προσεχώς την Ελληνική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη από την Ελληνική επικράτεια για να σφετερισθεί την Ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.

soros2 soros5

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 και του 1990, ο Soros χρησιμοποίησε τον σημαντικό πλούτο του για να χρηματοδοτήσει και επαναστατικά κινήματα σε διάφορα ευρωπαϊκά έθνη, συμπεριλαμβανομένης της Τσεχοσλοβακίας, της Κροατίας και της Γιουγκοσλαβίας.

Διοχέτευε χρήματα σε πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης, εκδοτικούς οίκους και μέσα ενημέρωσης σε αυτά τα έθνη. Αν αναρωτιέστε γιατί ο Soros ενεπλάκηκε στις υποθέσεις αυτών των χωρών, μέρος της απάντησης μπορεί να σχετίζεται με το ότι κατά τη διάρκεια και μετά το χάος που προκλήθηκε στις χώρες αυτές, επένδυσε σε μεγάλο βαθμό σε περιουσιακά στοιχεία των χωρών αυτών.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησε τον οικονομολόγο του Columbia University Jeffrey Sachs συμβούλευε τις κυβερνήσεις ώστε να προωθήσουν σε ιδιωτικοποιήσεις σε πολλά δημόσια περιουσιακά στοιχεία, επιτρέποντας έτσι στον Soros να πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία που είχε αποκτήσει κατά τη διάρκεια της αναταραχής στη νεοσυσταθείσες ανοικτές αγορές των χωρών αυτών.

Αφού κατόρθωσε να προωθήσει την ατζέντα του στην Ευρώπη έστρεψε την προσοχή του στη μεγάλη σκηνή….τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το 2004, ο Soros δήλωσε, «πιστεύω βαθιά στις αξίες της ανοικτής κοινωνίας.

Για τα τελευταία 15 χρόνια έχω εστιάσει τις προσπάθειές μου στο εξωτερικό.

Τώρα θα στραφώ στις Ηνωμένες Πολιτείες…
Από τότε, ο Soros έχει χρηματοδοτήσει ομάδες όπως:

- Το Αμερικανικό Ινστιτούτο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη - The American Institute for Social Justice - στόχος του οποίου είναι να «μεταμορφώσει φτωχές κοινότητες μέσω της άσκησης πιέσεων για την αύξηση των κρατικών δαπανών σε κοινωνικά προγράμματα»

- Το Ίδρυμα New America, στόχος του οποίου είναι να «επηρεάσει την κοινή γνώμη σχετικά με θέματα όπως η οικολογία και η παγκόσμια διακυβέρνηση»

- Το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής, στόχος του οποίου είναι να «σχεδιάσει την επανεγκατάσταση των μεταναστών και να αυξήσει τις παροχές κοινωνικής πρόνοιας για τους λαθρομετανάστες»
 

O Soros χρησιμοποιεί επίσης το Open Society ώστε να διοχετεύσει χρήματα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο Soros στήριξε και αριστερές οργανώσεις συμπεριλαμβανομένου του Tides Foundation, το Center for American Progress και τη Δημοκρατία της Συμμαχίας.

Γιατί ο Soros δώρισε τόσο πολλά κεφάλαια σε αυτούς τους οργανισμούς;

Για έναν απλό λόγο: για να αγοράσει την πολιτική εξουσία.

Εκτός από το Soros Foundation το οποίο έχει δωρίσει 5 δισεκ. έχει επίσης στηρίξει το Δημοκρατικό Κόμμα στις ΗΠΑ και εξέχοντα στελέχη όπως ο Joe Biden, ο Obama και φυσικά Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον.
Η σχέση του Soros με τους Clinton ξεκίνησε το 1993 και από τότε διατηρούν ένα πολύ στενό δεσμό.

Σύμφωνα με το βιβλίο, The Shadow Party, η Hilary Clinton είχε δηλώσει ότι ανθρώπους σαν τον George Soros, είναι ατρόμητοι και πρόθυμοι να στηρίξουν τις ιδέες τους.

Ο Soros άρχισε να υποστηρίζει την τρέχουσα προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον το 2013….δωρίζοντας 15 εκατ ευρώ.

Πιο πρόσφατα, ο Soros έχει δωρίσει περισσότερα από 33 εκατομμύρια δολάρια στην ομάδα Black Lives Matter group, η οποία έχει εμπλακεί στις κοινωνικές αναταραχές στο Φέργκιουσον, στο Μισσούρι, στην Βαλτιμόρη και στο Μέρυλαντ, το 2015.

Και τα δύο αυτά γεγονότα συνέβαλαν στην επιδείνωση των φυλετικών σχέσεων σε ολόκληρη την Αμερική.

Μάλιστα ο Δημοκρατικός υποψήφιος Bernie Sanders επέκρινε αυτές τις δραστηριότητες…..

Απλά, αυτό που θέλει ο Soros το παίρνει.

Ο Soros θεωρεί τα εθνικά σύνορα μια μουντζούρα στον χάρτη ενώ αυτό που ευαγγελίζεται είναι να δημιουργήσει ένα είδος παγκοσμιοποιημένου εφιάλτη ειδικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα τελευταία χρόνια, ο Soros έχει στρέψει την προσοχή του πίσω στην Ευρώπη.

Είναι άραγε τυχαίο ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε οικονομική και κοινωνική κρίση;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...