Αθλητισμός

Εμπαπέ εναντίον Μέσι: Στην ίδια ηλικία τα νούμερα του Γάλλου είναι καλύτερα!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει πολύ καλύτερα νούμερα σε σύγκριση με τον Λιονέλ Μέσι, όταν αυτός ήταν στην ηλικία του Γάλλου επιθετικού. Δείτε το γράφημα με τα στατιστικά τους.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της εποχής του. Τα επιτεύγματά του είναι μοναδικά, ασύλληπτα, εξωπραγματικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερός του ή κάποιος με καλύτερα νούμερα από τον ίδιο, συγκρίνοντάς τους στην ίδια ηλικία.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, το next big thing του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που άφησε τα διαπιστευτήριά του στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου το αστέρι του έλαμψε για τα καλά, διάγει περίοδο μεγάλης φόρμας αυτή την περίοδο, με αποκορύφωμα τα τέσσερα γκολ σε 13 λεπτά με τη Λιόν. Σε ηλικία 19 ετών 9 μηνών και 20 ημερών, ο Γάλλος στράικερ της Παρί Σεν Ζερμέν σκοράρει κατά ριπάς και το ταλέντο του ξεχειλίζει.

Η Marca έκανε σύγκριση στα νούμερά του σε σχέση με αυτά του Μέσι, όταν ήταν στην ηλικία του Εμπαπέ. Αυτά δείχνουν σαφή υπεροχή του Γάλλου, όμως θα πρέπει να υπολογιστεί ότι ξεκίνησε μικρότερος την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τον Αργεντινό αστέρα της Μπαρτσελόνα.

Ο Εμπαπέ ξεκίνησε σε ηλικία 16 ετών και 347 ημερών και ο Μέσι σε ηλικία 17 ετών και 14 ημερών. Τα νούμερα πάντως του φορ της Παρί είναι πολύ καλύτερα, αφού ο Εμπαπέ έχει 37 γκολ στη Ligue 1 και ο Μέσι είχε 15 το ίδιο διάστημα στην Primera, ενώ στο Κύπελλο ο Γάλλος έχει 9 τέρματα και 2 ο Αργεντινός. Στο Champions League τα γκολ είναι 12-2 υπέρ του Εμπαπέ και 9-2 στην εθνική τους ομάδα! Στο σύνολο, ο Εμπαπέ έχει 67 γκολ και ο Μέσι μετρούσε στην ηλικία του Γάλλου μόλις 20.

sport24

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...