Απόψεις

Γ.Τράγκας: Η Άγκυρα οδηγεί τα πράγματα σε θερμό επεισόδιο ενώ η κυβέρνηση ανοίγει Κερκόπορτες στα σύνορα με τα Σκόπια και με την Αλβανία

Για την δολοφονία του Βορειοηπειρώτη από την αλβανική αστυνομία, τις συνεχόμενα κλιμακούμενες προκλήσεις της Τουρκίας και την ολοένα αυξανόμενη εγκατάλειψη της χώρας μας από τις ελληνικές επιχειρήσεις που φεύγουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον μίλησε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά 90.1.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ένας αδελφός Βορειοηπειρώτης, αίμα μας, έπεσε νεκρός σε συμπλοκή με την αλβανική αστυνομία.

Ένας θάνατος με πολλά σκοτεινά σημεία. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ύψωσε ελληνική σημαία για να τιμήσει την επέτειο του ΟΧΙ. Έτσι τουλάχιστον λένε.

Καταδιώχθηκε σε βουνό της περιοχής από ειδικές δυνάμεις και σε ανταλλαγή πυροβολισμών έπεσε νεκρός.

Το έγκλημά του ήταν ότι σήκωσε ελληνική σημαία ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκε μία σφαίρα στην καρδιά και μία στο κεφάλι.

Aγριεύουν τα πράγματα στην περιοχή. Η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις απέναντι στον καταρρέοντα μέσα στις ανομίες του Αλέξη Τσίπρα.

Απέκλεισε με νέα NAVTEX το Καστελόριζο και διαγράφει την Κρήτη από το χάρτη των επεκτάσεων της Αιγιαλίτιδας Ζώνης.

Η Άγκυρα οδηγεί τα πράγματα, αργά ή γρήγορα, σε θερμό επεισόδιο ενώ η κυβέρνηση ανοίγει Κερκόπορτες στα σύνορα με τα Σκόπια και με την Αλβανία.

Η εξωτερική πολιτική του διδύμου Τσίπρα – Καμμένου υπό την αιγίδα του συνταγματικά ανεύθυνου και ελλιποβαρούς προέδρου της Δημοκρατίας, οδηγεί σε εθνικές υποχωρήσεις και αλλαγές συνόρων παρά τις χθεσινές κορόνες και τις δηλώσεις ότι θα το μετανιώσουν και θα το πληρώσουν όσοι επιβουλεύονται ή αποπειραθούν να θίξουν την εθνική μας κυριαρχία.

Oπως έλεγε ο Τσώρτσιλ, δεν διαπραγματεύεσαι με μια τίγρη έχοντας το κεφάλι σου μέσα στο στόμα της.

Δυστυχώς (και για λόγους που θα ανακαλύψουν και θα αναλύσουν οι επόμενες γενιές) ο Τσίπρας δημιουργεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να χάσουμε στο άμεσο ή μεσοπρόθεσμο μέλλον τμήματα του Αιγαίου και της Βορείου Ελλάδος.

Επίσης με τους διαφόρους Γαβρόγλου δημιουργεί όλες εκείνες τις συνθήκες προκειμένου τα παιδιά μας να μην γνωρίζουν τις μάχες που έδωσε ο ελληνισμός από αρχαιοτάτων χρόνων, τους ήρωές μας, τους μεγάλους συγγραφείς και όσους διέδωσαν τα φώτα του πολιτισμού.

Ο Γαβρόγλου αφαιρεί από τα σχολεία όλες εκείνες τις απαραίτητες γνώσεις για την τουρκοκρατία και την ενετοκρατία. Δημιουργεί ένα τοίχος άγνοιας μεταξύ του παρελθόντος των Ελλήνων και των σημερινών και αυριανών παιδιών. Είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση αφελληνισμού που έχει γίνει από την εποχή των Γενίτσαρων.

Είναι πραγματικά μία επιχείρηση προσαρμογής της σκέψης και της ψυχής για την υποδοχή και την αποδοχή συρρίκνωσης του Αιγαίου και γενικά της Ελληνικής Επικράτειας καθώς και της αλλαγής της ελληνικής κοινωνίας με έντονη ανάμιξη ξένου στοιχείου.

Ευτυχώς μπροστά σε όλους αυτούς, οι παρελαύνοντες Μακεδόνες φώναξαν χθες «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» για να θυμίσουν στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και σε όλους τους μειοδότες των Αθηνών ότι η συμφωνία της Λίμνης αποτελεί μεγάλη προδοσία.

Όλη η Μακεδονία βράζει σε βάρος του Τσίπρα και του Καμμένου. Μάλιστα χθες υπήρξαν φωνές προς την πλευρά του υπουργού Άμυνας από πολίτες της Θεσσαλονίκης που τον καλούσαν να παραιτηθεί προκειμένου να πέσει ο Τσίπρας και να μην κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών.

Oδηγούμεθα κατά πάσα πιθανότητα σε δραματικά γεγονότα που έχουν να κάνουν με τα εθνικά θέματα.

Οι Τούρκοι δείχνουν να κινούνται πιο αποφασιστικά και φαίνεται ότι προχωρούν και σε διπλωματική προετοιμασία, σε παρασκηνιακές συζητήσεις με τους Αμερικανούς, τους Ρώσους, τους Γερμανούς και γενικά την Ευρώπη που ποτέ δεν έχει δηλώσει, δεν έχει ορίσει τα Νότια – ανατολικά σύνορά της με την Τουρκία.

Ποτέ η Ευρώπη δεν έχει δηλώσει ότι το Αιγαίο ανήκει στην Ευρώπη και τα ακριτικά νησιά μας είναι τα νοτιοανατολικά ευρωπαϊκά σύνορα στην Μεσόγειο.

Πρέπει να θεωρούμε βέβαιο ότι η Άγκυρα συντονίζει την Αλβανία και τα Σκόπια. Η Άγκυρα εξοπλίζεται συνεχώς και ενισχύει την άμυνα της Αλβανίας. Ενώ οι Γερμανοί αφαιρούν δυνάμεις από το έθνος μας και μας οδηγούν πτωχευμένους σε εθνική τραγωδία.

Σίγουρα η Ευρώπη (και μετά την χθεσινή ήττα της Μέρκελ στην περιοχή της Έσσης, με άνοδο των Πρασίνων και Ακροδεξιών), θα αλλάξει αλλά εδώ στο προτεκτοράτο οι μνημονιακές κυβερνήσεις συνεχίζουν δουλικά να συμπεριφέρονται χωρίς να αντιλαμβάνονται αυτό που έρχεται.

Δεν θα χάσουμε απλά κομμάτια του Αιγαίου, δεν θα μας πάρουν μόνο κάποιες βραχονησίδες ή θα κάνουμε μοιρασιά στους υδρογονάνθρακες, θα υπάρχουν δραματικές μεταβολές στους εθνικούς χάρτες.

Θα ξεκινήσουν διαδικασίες διεκδίκησης και βορείων εδαφών. Τσίπρας και Καμμένος στηρίζοντας τους Γαβρόγλου και τον εθνικομηδενισμό στην Παιδεία, στα σχολεία μας, διαπράττουν την μεγαλύτερη προδοσία όλων των εποχών.

Την ίδια ώρα φεύγουν από την Ελλάδα και άλλες ελληνικές επιχειρήσεις.

Ακολουθούν τον Τιτάνα εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο τομέα της ακτοπλοΐας, της ιχθυοκαλλιέργειας και της ενέργειας ενώ φεύγουν από το Χρηματιστήριο Αθηνών τέσσερις εταιρείες.

Το ελληνικό Χρηματιστήριο οδηγείται σε κλείσιμο αφού φεύγοντας οι μεγάλες εταιρείες και οι μεγάλοι εισηγμένοι Όμιλοι, περιορίζουν την κεφαλαιοποίησή του, ενώ οι τέσσερις συστημικές τράπεζες έγιναν πραγματικά κουφάρια επί των ημερών Τσίπρα – Καμμένου.

Το πρωτοσέλιδο – ρεπορτάζ της σημερινής ΕΣΤΙΑΣ, που διευθύνεται από τον Μανώλη Κοττάκη, προσφέρει ένα πλήθος πληροφοριών για τις εταιρείες που φεύγουν και για την δραματική κατάσταση που επικρατεί στο Χρηματιστήριο.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι η κυβέρνηση επιθυμεί να φέρει στο φως όλους τους λογαριασμούς του περιβάλλοντος και του ίδιου του Σημίτη. Εδώ που τα λέμε, κάποτε θα πρέπει να απολογηθεί ο Αρχιερέας της διαπλοκής για όσα συνέβαιναν στο υπουργείο Άμυνας και σε άλλα υπουργεία.

Δεν μπορεί να κατηγορείται και να φυλακίζεται ο Άκης, ο Γιάννος, ο Μαντέλης, ο Σμπώκος, και ο Σημίτης να μην ξέρει τίποτα.

Και πέραν των εξοπλισμών, πόσες κατασκευές δόθηκαν με απευθείας αναθέσεις;

Πόσα δις φαγώθηκαν χωρίς σήμερα να έχει γίνει έλεγχος;

Τι έγινε με τους πολιτικούς μας και τους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Πόσα φαγώθηκαν από την συνεργασία με την SIEMENS;

Σε τελική ανάλυση, ο κος Σημίτης ήταν Άγιος;»

crashonline.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...