Εσωτερική Ασφάλεια

Βίντεο-ντοκουμέντο από μαφιόζικη επίθεση σε δημοσιογράφο στον Βόλο


Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης στον δημοσιογράφο και δημοτικό σύμβουλο του Βόλου, Απόστολο Γαλάτη. Το χτύπημα σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες, έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA, με τον δράστη να κυκλοφορεί μέχρι και σήμερα ελεύθερος.

Όπως φαίνεται από κάμερα ασφαλείας της περιοχής, όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο Αποστόλης Γαλάτης φτάνει στη συμβολή των οδών Γαλλίας με Κοραή, με το αυτοκίνητό του και ετοιμάζεται να παρκάρει. Λίγο αργότερα παρκάρει και είναι έτοιμος να αποβιβαστεί.

Ο δρόμος προς στιγμή είναι «καθαρός». Σε κλάσματα δευτερολέπτου στο βίντεο (πάνω αριστερά στην οθόνη) εμφανίζεται ένας άντρας ντυμένος στα μαύρα που φορά άσπρο καπέλο τύπου τζόκεϊ. Διασχίζει κάθετα την οδό Γαλλίας και με γρήγορες κινήσεις, ανεβαίνει το πεζοδρόμιο και μπαίνει μπροστά στην πόρτα του οδηγού από την οποία ετοιμάζεται να βγει από το ΙΧ του ο Βολιώτης αθλητικογράφος.

Σχεδόν αστραπιαία ο άνδρας με τα μαύρα αρχίζει να τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και να τον κλωτσά. Ο Απόστολος Γαλάτης σωριάζεται, ενώ ο δράστης που του επιτίθεται συνεχίζει να του ρίχνει γροθιές.

Με βίαιο τρόπο ανοιγοκλείνει την πόρτα του οδηγού και του καταφέρνει χτυπήματα στο πρόσωπο. Αμέσως μετά, ο δράστης του ξυλοδαρμού τρέπεται σε φυγή τρέχοντας πάνω προς την οδό Κοραή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...