Κόσμος

Σπασμένο «χταπόδι» γίνεται η αιτία φοβερής καραμπόλας! (βίντεο)

Σπάζοντας, το λαστιχένιο «χταπόδι» ξεκίνησε ένα ντόμινο εξελίξεων που κατέληξε μέχρι και σε τουμπάρισμα 40τονης νταλίκας!

Η αιτία για όλον αυτό το χαμό στον αυτοκινητόδρομο Interstate 465, κοντά στην Indianapolis, ήταν η φαεινή ιδέα ενός οδηγού να «ασφαλίσει» το καπό του αυτοκινήτου του με ένα «χταπόδι».

Το «χταπόδι» έσπασε (γύρω στο 50” του video), το καπό άνοιξε και οδηγός του ασημί σεντάν θεώρησε καλό να σταματήσει καταμεσής στην αριστερή λωρίδα και μάλιστα στη σκιά, κάτω από μια γέφυρα, όπου οι άλλοι τον έβλεπαν την τελευταία στιγμή.

Ακολούθησε χάος, καθώς όλοι έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το σταματημένο αυτοκίνητο. Με αποσπασμένη την προσοχή του, ο οδηγός της νταλίκας με την κάμερα στο ταμπλό δεν μπόρεσε να φρενάρει αρκετά κι έπεσε με δύναμη στο προπορευόμενο Toyota MPV, στέλνοντάς το για ράλι στα χώματα, ενώ από την άλλη μεριά, μια δεύτερη τεράστια νταλίκα ανατράπηκε προσπαθώντας να κάνει ελιγμό αποφυγής.

Η τουμπαρισμένη νταλίκα μπλόκαρε όλες τις λωρίδες του Ι-465 και οι τοπικές Αρχές χρειάστηκαν 7 ώρες για να ανοίξουν ξανά τον αυτοκινητόδρομο στην κυκλοφορία. Συνολικά, δύο νταλίκες και τέσσερα επιβατικά αυτοκίνητα ενεπλάκησαν στην καραμπόλα και είναι ευτύχημα το ότι σημειώθηκε μόνο ένας ελαφρύς τραυματισμός.

Αφού αποκάλυψε την αιτία του ατυχήματος, η Αστυνομία της Indiana συμβούλεψε με tweet ότι «τα κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα δεν πρέπει να κυκλοφορούν στους αυτοκινητοδρόμους ή σε οποιονδήποτε άλλο δρόμο». Ας το λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη…

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...