Κυβέρνηση

«Σκυλεύουν» τη μνήμη Κατσίφα Κυβέρνηση, ΜΜΕ και ΕΛ.ΑΣ - Προκαλεί εφιάλτες στο σύστημα ο νεκρός εθνομάρτυρας - Να παρέμβει η δικαιοσύνη

Στα κόκαλα ενός ήρωα που έπεσε ανήμερα εθνικής επετείου, στήνουν μια προπαγάνδα κατά της υπεράσπισης του ελληνισμού και των ιδανικών που απορρέουν από την Ελλάδα, με μοναδικό σκοπό την προστασία των ανθελλήνων Αλβανών και της πολιτικής ορθότητας που αντικαθιστά τις εθνικές αξίες. Να παρέμβει η δικαιοσύνη.

Με γραμμή της κυβέρνησης από ότι φαίνεται, πλήθος ΜΜΕ μεταδίδει μια αργοπορημένη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία ο σύγχρονος εθνομάρτυρας Κ. Κατσίφας φέρεται να είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά, ενδεχομένως μια ψευδή είδηση.

Η ασέβεια αυτή στη μνήμη του νεκρού αποσκοπεί στο να "πέσουν οι τόνοι" καθώς οι κυβερνητικοί φοβούνται το ξύπνημα της φλόγας των Βορειοηπειρωτών και αντίποινα για τη δολοφονία του πατριώτη Κατσίφα.

Την στιγμή που κυβέρνηση και ΜΜΕ ηρωποιούν άτομα όπως τον Ζακ Κωστόπουλο, έναν επίδοξο ληστή, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, ο οποίος έπεσε από πυρά Αλβανών υπερασπιζόμενος την ελληνική σημαία, περνάει στη μαύρη λίστα των προοδευτικών και ψάχνουν με κάθε τρόπο να κουκουλώσουν την υπόθεσή του.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο 35χρονος ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας, που έχασε την ζωή του σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αλβανούς αστυνομικούς, στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας, ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 35χρονος είχε συλληφθεί το 2008, στο Χαλάνδρι, για κατοχή μισού κιλού ακατέργαστης κάνναβης. Ωστόσο η εν λόγω είδηση δεν προκύπτει από κάπου, ενώ η χρονική στιγμή δημοσίευσής της είναι ιδιαίτερα ύποπτη.

Η μνήμη του νεκρού εθνομάρτυρα σκυλεύεται, καθώς η υπόθεση της δολοφονίας του από τους Αλβανούς προκαλεί τρόμο στο σύστημα. Ένα σύστημα ανίκανο να υπερασπιστεί τους πραγματικούς Έλληνες και να αποδώσει δικαιοσύνη στη μνήμη αυτών. 

Οι απαράδεκτες κατηγορίες κατά του νεκρού ήρωα, συνοδεύονται από απόπειρα συγκάλυψης των αλβανικών ΜΜΕ, καθώς πλήθος δημοσιευμάτων δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Πως μια σύλληψη ξαφνικά έγινε δολοφονία; Πως τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης έπεσαν τόσο έξω; Είμαστε πεπεισμένοι πως κάποιοι άλλαξαν γνώμη τελευταία στιγμή για το φινάλε της τραγικής αυτής υπόθεσης, κάποιοι θεώρησαν πως μια σύλληψη δεν θα περνούσε το μήνυμα προς την Ελλάδα και την ελληνική μειονότητα.

Mέτρα υπέρ των Αλβανών παίρνει η Κυβέρνηση. Την ώρα δηλαδή που προκαλούν οι Αλβανοί, στην ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός, καθώς θεωρούν πως οι Έλληνες θα προκαλέσουν αντίποινα.

Σίγουρα υπάρχει οργή σε όλο τον Ελληνισμό, αλλά (ευτυχώς), δεν θα πέσουμε στο επίπεδο των Αλβανών. Βέβαια εάν προκληθούμε, θα υπάρχει άμεση απάντηση. Το ζήτημα είναι ότι η Ελληνική Κυβέρνηση κρύβεται και δεν μας λέει ξεκάθαρα τι κρύβεται πίσω από την άνανδρη δολοφονία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ