Κυβέρνηση

Φθηνό σόου Τσίπρα - Ο «εξαφανισμένος» πρωθυπουργός ξαφνικά στο Μάτι - Αστυνομοκρατείται η περιοχή - Υποδοχή με αποδοκιμασίες

Φθηνό σόου από τον Α. Τσίπρα σήμερα στο Μάτι. Ο Πρωθυπουργός έφτασε στο Μάτι υπο την συνοδεία και την επίβλεψη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις πρώτες επαφές του με τον κόσμο πριν μπει σε σύσκεψη τον πρωθυπουργό ένα κοριτσάκι τον υποδέχθηκε με μια ανθοδέσμη.

Την ίδια ώρα δεκάδες αστυνομικοί δημιουργούσαν ένα τείχος ασφαλείας μπρος και πίσω από τον πρωθυπουργό. Εκτός από κάποια χειροκροτήματα ακούστηκαν και αποδοκιμασίες. 

Ο κ. Τσίπρας έφτασε εκεί προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης των μέτρων αποκατάστασης των ζημιών από τις πυρκαγιές.

Σχετικά με τις... επιδοκιμασίες, είμαστε σίγουροι πως έγινε κάτι αντίστοιχο όπως στην Ιθάκη, όπου οι περισσότεροι που τον είχαν υποδεχθεί ήταν πρωην βουλευτές και νυν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!

«Είμαι εδώ για να δώσω το μήνυμα ότι το Μάτι δεν θα ξεχαστεί μετά το πέρας της θλιβερής δημοσιότητας των πρώτων ημερών. Είναι ένα στοίχημα να αναγεννηθεί. Να προστατευτούν οι ιδιοκτήτες, οι κάτοικοι αλλά και να αντιμετωπιστούν χρόνιες στρεβλώσεις και παθογένειες στην περιοχή», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στους εκπροσώπους των κατοίκων.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους κατοίκους να του πουν με ειλικρίνεια ποια από τα αιτήματα που του είχαν θέσει στη συνάντηση που είχαν στο Μ. Μαξίμου στις 6 Αυγούστου έγιναν, ποια προχωρούν και ποια όχι, υπογραμμίζοντας ότι δεν ήρθε εδώ για τις εντυπώσεις. «Μάχη δίνουμε», τόνισε. 

«Ήρθα για να ακούσω από εσάς τους κατοίκους ποιες είναι οι άμεσες ανάγκες και οι ποιοι οι στόχοι που πρέπει να επικεντρώσουμε». 

Δείτε εικόνες:

alexis1

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ1

https://www.youtube.com/watch?time_continue=76&v=HTPT5Bgis34

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...