Κυβέρνηση

Τσίπρας: Παραχωρούμε με νομοθετική ρύθμιση το στρατόπεδο στην Ανω Τούμπα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Ο Αλέξης Τσίπρας στο τέλος της ομιλίας του ανακοίνωσε πως η κυβέρνηση θα παραχωρήσει με νομοθετική ρύθμιση το χώρο του στρατοπέδου που βρίσκεται στην περιοχή της Ανω Τούμπας, με σκοπό ο ΠΑΟΚ να δημιουργήσει το νέο του γήπεδο.

Στο πλαίσιο της κεντρικής ομιλίας του στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης., ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, προχώρησε σε πολλές εξαγγελίες και ένα από τα θέματα που συζήτησε ήταν αυτό του γηπέδου του ΠΑΟΚ, κάτι που είχε προαναγγείλει, από το πρωί όταν και είχε βρεθεί στο περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαι σε θέση να ανακοινώσω πως παραχωρούμε άμεσα με νομοθετική ρύθμιση το χώρο του στρατοπέδου που βρίσκεται στην Ανω Τούμπα για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο των ευρωπαϊκών προδιαγραφών που του αξίζει, όπως και σε όλη την πόλη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...