Αθλητισμός

«Σάρωσε» την Τουρκία η Ελλάδα! Επιβλητική νίκη των Νέων Γυναικών

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Ομάδα Νέων Γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο της Πορτογαλίας, αφού δεν δυσκολεύτηκαν να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους έναντι της Τουρκίας και πήραν τη νίκη με σκορ 24-8.

Η Εθνική Ομάδα Νέων Γυναικών έκανε… επίδειξη δύναμης απέναντι στην Τουρκία και τη «σάρωσε» με 28-4 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Φουντσάλ της Πορτογαλίας.

Τα κορίτσια του Στέφανου Λέανδρου ήταν πολύ καλές και σοβαρές από την αρχή και έτσι δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ξεπερνώντας εύκολα το «εμπόδιο» της… αδύναμης Τουρκίας. Επόμενος αντίπαλος για την «γαλανόλευκη» θα είναι η Ρωσία, αύριο (10/09) το απόγευμα στις 6:30.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 7-0, 7-1, 8-2

ΕΛΛΑΔΑ (Στέφανος Λέανδρος): Κοτσιόνη, Πρωτοπαπά 4, Ελληνιάδη 3, Δούλη 2, Γρηγοροπούλου 5, Κοντονή 3, Νίνου 2, Μ. Μυριοκεφαλιτάκη 5, Κανετίδου, Λούδη 1, Παπαναστασίου 1, Αντωνιάδη 2, Αρχοντάκη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...