Πολιτική

«Πού πήγαν τα χρήματα για τους πρόσφυγες;»- Καταγγελία Φλωρίδη για απίστευτο πάρτι του Σύριζα

Απαντήσεις για το πού ξοδεύτηκαν τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τους πρόσφυγες, ζητάει με ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης.

Επισημαίνοντας ότι εκτός από την αγανάκτηση που νιώθουν όλοι για τις αθλιότητες που συμβαίνουν στο κέντρο προσφύγων στην Μόρια της Λέσβου, υπάρχει θέμα και με τα χρήματα που δαπανήθηκαν. Εχει μάλιστα ενδιαφέρον και η σύγκριση που κάνει με την Τουρκία. «Η Αγκυρα για 3 εκατομμύρια πρόσφυγες στο έδαφός της πήρε 3 δις ευρώ, ενώ η Ελλάδα για μόλις 65 χιλιάδες πρόσφυγες 1,6 δις ευρώ. Πού πήγαν τα χρήματα;» διερωτάται.

Στην ανάρτησή του στο facebook ο Γιώργος Φλωρίδης δεν παραλείπει να σημειώσει και την σιωπή για το δράμα των προσφύγων στην Μόρια όσων στελεχών της κεντροαριστεράς βλέπουν προς τον Σύριζα, αλλά και την εκκωφαντική σιωπή του Τμήματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Σύριζα, που όπως λέει «έχει εξαφανιστεί από τον χάρτη»...

Γράφει ο Γιώργος Φλωρίδης:

«Πολύ σωστά κάποιοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τις αθλιότητες που συμβαίνουν στο κέντρο των προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου.

Ανάμεσα σ' αυτούς δεν βρίσκονται σίγουρα όσοι κεντροαριστεροί βλέπουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και όσοι παραμένουν στον κεντροαριστερό πολιτικό τους χώρο, κάνοντας αυτό που ξέρουν καλά από παλιά: σταθερή δολιοφθορά.

Δεν βρίσκεται επίσης και το "Τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο έχει εξαφανιστεί από τον χάρτη.

Όμως στην υπόθεση αυτή φαίνεται να μας διαφεύγει και κάτι άλλο.

Από τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι δύο αρμόδιοι για το θέμα Ευρωπαίοι Επίτροποι (Δ. Αβραμόπουλος και Χρ. Στυλιανίδης), η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝEΛ πήρε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, από το 2015 μέχρι τώρα περίπου 1,6 δισ. Ευρώ για τη διαχείρηση 65.000 προσφύγων που βρίσκονται στη χώρα.

Η Τουρκία πήρε 3 δισ. Ευρώ για 3.000.000 (τρία εκατομμύρια) πρόσφυγες που βρίσκονται στο έδαφός της.

Προσέξτε: η Ελλάδα πήρε 1,6 δισ. ευρώ για 65.000 πρόσφυγες και η Τουρκία 3 δισ. ευρώ για 3.000.000 πρόσφυγες!

Τι απίστευτο πάρτι της Πρώτης Φοράς Αριστερά είναι αυτό;

Θα ζητηθεί κάποιος λογαριασμός;»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...