ΗΠΑ

Μπόνους και επιδόματα χιλιάδων δολαρίων τάζουν οι Αμερικανοί Πεζοναύτες στους ΟΒΑ - Βίντεο

Συνεχίζεται η καμπάνια στρατολόγησης και ανακατάταξης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, με στοχευμένο διαφημιστικό βίντεο για το Σώμα Πεζοναυτών΄, προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό που αντιμετωπίζει το Αμερικανικό ΠΝ.

Με νέο διαφημιστικό βίντεο σε ανάρτηση του στο Twitter, το Σώμα Πεζοναυτών του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού προσπαθεί να στρατολογήσει και να επιτύχει την ανακατάταξη νέων και πρώην πεζοναυτών. Με παχυλά μπόνους και επιδόματα προσπαθεί να καλύψει τις μεγάλες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό.

https://twitter.com/USMC/status/1013849773466685440

Τα μπόνους και τα επιδόματα που δίνει το Σώμα Πεζοναυτών του Αμερικανικού ΠΝ αγγίζουν μέχρι και τα 30.000 δολάρια τον χρόνο και εστιάζουν στην στρατολόγηση ατόμων με συγκεκριμένες δεξιότητες, όπως μεταξύ άλλων ειδικούς σε θέματα πληροφοριών και κυβερνοπολέμου, αλλά και σε άτομα με εμπειρία στην διοίκηση ομάδων ειδικών αποστολών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...