Αθλητισμός

«Θηρίο» για την επίθεση εξετάζει σοβαρά ο Νταμπίζας - Στο... περίμενε ο Μακέντα

Ο Παναθηναϊκός έχει stand by την περίπτωση του Φεντερίκο Μακέντα, όμως ο Νίκος Νταμπίζας εξετάζει ακόμα δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την γραμμή κρούσης της ομάδας.

Το νέο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο, σύμφωνα με το "ΕΘΝΟΣΠΟΡ", είναι αυτό του Νιγηριανού Ααρόν Ολανάρε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και φέρεται να βρίσκεται στην λίστα του Νταμπίζα. Ο θηριώδης φορ (1,89μ.) έχει προταθεί εδώ και μία εβδομάδα στους Πράσινους και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά.

Ο Ολανάρε μέτρησε πέρυσι συνολικά 20 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (είχε αγωνιστεί και κόντρα στην ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League), αγωνιζόμενος στο β' μισό της σεζόν ως δανεικός στην Άμκαρ, ενώ μετράει 7 συμμετοχές και 2 γκολ με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.
sportdog

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...