Αθλητισμός

Η τρομακτική διαδρομή από τα αποδυτήρια του γηπέδου του Ερυθρού Αστέρα (βίντεο)


Φέτος θα διανύσουν τη διαδρομή οι Νάπολι, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν. Απόψε, θα το κάνουν οι «παρτενοπέι» στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. Αν είσαι κλειστοφοβικός, δύσκολα μπαίνεις στα... έγκατα του γηπέδου του Ερυθρού Αστέρα όπου βρίσκονται τα αποδυτήρια.

Οι Σέρβοι ετοιμάζονται να υποδεχθούν την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και ο κόσμος τους, με την... κάψα να δουν την ομάδα τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ετοιμάζει το δικό του πάρτι.

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα ξέρουν πώς να προκαλούν φόβο στους αντιπάλους της αγαπημένης τους ομάδας, ωστόσο, αρκεί η ατμόσφαιρα και η αίσθηση που σου προκαλεί η διαδρομή από τα αποδυτήρια του γηπέδου μέχρι και την έξοδο στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν φτάνει που σε τρομοκρατεί το μέρος, ξέρεις πως και τη στιγμή που θα πατήσεις στο χορτάρι, θα αντικρίσεις κλίμα που είναι ικανό να χάσεις... πριν καν ξεκινήσει το ματς.
https://twitter.com/360Sources/status/1041952932315516929?ref_src=twsrc%5Etfw
Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...