Σκοπιανό

Αποστολή διαμελίστε την Ελλάδα: «Συγκεκαλυμμένες» επιχειρήσεις Βρετανών για να βγει το “ΝΑΙ” στα Σκόπια - Το έγγραφο της CIA για ανεξάρτητη “Μακεδονία”

Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο της Δύσης για διαμελισμό της χώρας. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ανέδειξε το θέμα με τους νέους χάρτες που βγαίνουν στο φως τη δημοσιότητας από ύποπτα κέντρα.

Γερμανοί, Βρετανοί και άλλες χώρες, τα έχουν δώσει όλα για όλα για να βγει το ΝΑΙ στα Σκόπια. Το ζήτημα της ονομασίας και η Συμφωνία των Πρεσπών κρύβει πολλές πτυχές, ύποπτες και παρασκηνιακές είς βάρος του Ελληνισμού.

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προβαίνει ο βρετανικός Independent ο οποίος μέσω ερευνητικής δημοσιογραφίας αποκαλύπτει ένα σκοτεινό δίκτυο Εταιριών δημοσίων σχέσεων το οποίο χρηματοδοτείται από το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Η έρευνα του Independent υποδεικνύει την εταιρία δημοσίων σχέσεων Stratagem International, η οποία λέει ότι ειδικεύεται σε «συγκεκαλυμμένες» επιχειρήσεις που αποσκοπούν να επηρεάσουν ψηφοφόρους, καθώς και την εταιρία Gabara Strategies η οποία πληρώθηκε προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην αλλαγή του ονόματος, ενώ συμμετείχε και σε σχέδιο δημιουργίας παραπλανητικών λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να «διεισδύσουν και να δημιουργήσουν διαιρέσεις στην αντιπολίτευση».

Γράφει ο Independent

Το δημοψήφισμα για την αλλαγή του ονόματος έχει εξελιχθεί στο τελευταίο πεδίο συγκρούσεων μιας μάχης επιρροής που διεξάγεται με δημοψηφίσματα και εκλογές ανά την υφήλιο -μιας μάχης που συχνά υπερβαίνει τη γραμμή Ανατολή-Δύση και διεξάγεται όλο και περισσότερο υπόγεια. Από τη μία πλευρά λέγεται ότι βρίσκονται οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών και από την άλλη, όπως υποστηρίζει το Γραφείο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας, εμπορικοί σύμβουλοι έτοιμοι να αναπτύξουν μεθόδους του 21ου αιώνα, αναφέρει το thepresident.gr

Οι Ρώσοι δεν είναι οι μόνοι που προσπάθησαν να ασκήσουν επιρροή στη «Μακεδονία», διαπιστώνει το Γραφείο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας, στην αντίληψη του οποίου έχει περιέλθει πληροφορία ότι η βρετανική εταιρεία δημοσίων σχέσεων, Stratagem International, η οποία λέει ότι ειδικεύεται σε «συγκεκαλυμμένες» επιχειρήσεις που αποσκοπούν να επηρεάσουν ψηφοφόρους, εργάζεται για την καμπάνια του «ναι» στη «Μακεδονία» και αμείβεται από το Foreign Office για το έργο της εκεί.

Εκπρόσωπος του βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε: «Το Ηνωμένο Βασίλειο χρηματοδοτεί έναν μικρό αριθμό ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων για να προσφέρουν τεχνικές συμβουλές προς υποστήριξη του δημοψηφίσματος». Η εντύπωση που δόθηκε ήταν ότι επρόκειτο για αμερόληπτη τεχνική βοήθεια ωστόσο σε επικοινωνία με τη Stratagem το Γραφείο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας διαπίστωσε ότι δεν επρόκειτο περί αυτού, διαβάζουμε. Ανακάλυψε επίσης ότι και μια άλλη εταιρία δημοσίων σχέσεων που εδρεύει στη Βρετανία, η Gabara Strategies, προσέφερε υπηρεσίες για την υποστήριξη της αλλαγής του ονόματος, που φαίνεται πως περιελάμβαναν και σχέδιο δημιουργίας παραπλανητικών λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να «διεισδύσουν και να δημιουργήσουν διαιρέσεις στην αντιπολίτευση».

Μιλάμε για κυνική ομολογία εμπλοκής στο δημοψήφισμα στα Σκόπια.

Ανεξάρτητη Μακεδονία : Το Όνειρο του Χίτλερ που Κάνουν Πράξη Σημερινοί Πολιτικοί

Το έγγραφο του Χίτλερ, 7 μήνες πριν τον θάνατό του, όπου σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δημιουργήσει μια στρατηγική βάση, απαιτεί άμεσα να δημιουργηθεί το κρατίδιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Η μετάφραση του εγγράφου για όσους δεν ξέρουν Γερμανικά:

Γερμανικό Προξενείο Σόφια

Μυστικό σημείωμα αποκλειστικά για τη μυστική υπηρεσία του Ράιχ

Το μυστήριο της πιο επείγουσας νύχτας του Ράιχ.

Για διπλωμάτες

Σύνδεση στο Τηλεγράφημα της 09/01/1944 +)

Ο Φύρερ δήλωσε και πάλι ότι η διακήρυξη ανεξαρτησίας της Μακεδονίας πρέπει να συμβεί τώρα, χωρίς καθυστέρηση. Ως εκ τούτου, ο Υπουργός Εξωτερικών του Ράιχ απαίτησε, ανεξάρτητα από τις δικές σας σκέψεις, να υποδείξει με τηλεγράφημα και να ενημερωθεί την ίδια στιγμή, και αμέσως να αναφέρετε ποιος από εσάς θα είναι υπεύθυνος για τη διεξαγωγή της εν λόγω ενέργειας, και ότι αυτή η επιτροπή θα κηρύξει την ανεξαρτησία της Μακεδονίας .

Reinebeck

Σημείωση: 1432 Να σταλεί στο προξενείο της Σόφια

09/05/44

Ο Χιτλερ θεωρουσε μείζονος σημασίας για την στρατηγική του, να δημιουργηθεί αυτό το κρατίδιο προτεκτοράτο, για να κρατήσει τις 3 χώρες υπό τον έλεγχό του.

Δεν πρόλαβε να το κανει πραγματικότητα, καθώς την επόμενη ημέρα 6 Σεπτεμβρίου 1944, η Ρωσία έφτασε στην Βουλγαρία, ενώ τις επόμενες ημέρες οι Έλληνες απελευθέρωσαν τις περιοχές της Καβαλας, της Ξάνθης και των Σερρών. Γεγονότα που σηματοδότησαν την αρχή του τέλους για το Ράιχ.

Κι όμως, την πολιτική του όπως αποδεικνύεται συνέχισε η Μέρκελ.

Δείτε το έγγραφο:

Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ σήμρα δημοσιεύει ξανά το έγγραφο της CIA που είχει βγεις στο φως της δημοσιότητας πριν λίγους μήνες για το Σκοπιανό, το οποίο λέει πολλά για τον ρόλο του Τίτο, των κομμουνιστών, Βουλγάρων και Τουρκίας

Στο έγγραφο της CIA γίνεται σαφής αναφορά στη συμφωνία μεταξύ Γιουγκοσλαβίας και της Βουλγαρικής μυστικής, αυτονομιστικής οργάνωσης “IMRO”, με στόχο τη δημιουργία ανεξάρτητου “Μακεδονικού” κράτους.

Η κυβέρνηση του Τίτο φαίνεται να δεσμεύεται να υποστηρίξει το εν λόγω σχέδιο, επηρεάζοντας σχετικά την κοινή γνώμη σε Γιουγκοσλαβία, Βουλγαρία αλλά και στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτα στοιχεία του εγγράφου είναι η σαφής αναφορά σε δράση των μυστικών υπηρεσιών του IMRO εντός της Ελλάδας, και το γεγονός ότι η προαναφερθείσα συμφωνία και συνάντηση έλαβε χώρα στην Άγκυρα, την πρωτεύουσα δηλαδή της Τουρκίας.

Δείτε τα έγγραφα 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...