ΗΠΑ

Απίστευτος Τραμπ: Έκανε πρόποση στον ΟΗΕ με… Coca Cola (εικόνα)

Για ακόμα μία φορά ο Ντόναλντ Τραμπ τράβηξε τα βλέμματα στη Σύνοδο του ΟΗΕ αφού θέλησε να κάνει μια… διαφορετική πρόποση.

Μετά τον λόγο που έβγαλε και έκανε τους ηγέτες να… γελάσουν, ο Αμερικανός πρόεδρος πήρε το κρασοπότηρο του και έκανε πρόποση πίνοντας… Coca Cola διαίτης.

Τα καμώματά του απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και έγινε viral.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως δεν πίνει ποτέ αλκοόλ επειδή ο αδερφός του Φρέντι ήταν αλκοολικός και πέθανε σε ηλικία 42 ετών.

Όμως ο Τραμπ προτιμά να πίνει Coca Cola. Και όχι ένα και δύο κουτάκια τη μέρα, αλλά 12!

Στην πρόποση που έκανε στους ηγέτες του ΟΗΕ με την… Coca Cola ο Τραμπ είπε:

«Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν την εκπληκτική ικανότητα να φέρνουν τους ανθρώπους κοντά, γεγονός που αποδεικνύεται από τα όσα κάνουμε για την παγκόσμια ειρήνη. Πολλοί από εσάς είστε φίλοι μου. Όταν είχα έρθει εδώ για πρώτη φορά, ήταν κάτι άγνωστο για εμένα. Τώρα νιώθω σαν το σπίτι μου. Τόσοι σπουδαίοι άνθρωποι και ηγέτες σε αυτό το δωμάτιο. Πολλά υπέροχα πράγματα συμβαίνουν εδώ». 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...