Κυβέρνηση

Θέλουν να στείλουν στο «απόσπασμα» τους Αστυνομικούς: Έρευνα για τον τρόπο που συνελήφθη ο Ζακ Κωστόπουλος διέταξε η Γεροβασίλη - Γιατί επιμένει η Κυβέρνηση;

Συνεχίζουν να χτυπούν τους Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ Κυβέρνηση και αλληλέγγυοι. Έρευνα με αφορμή το βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να κλωτσούν τον Ζακ Κωστόπουλο προανήγγειλε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Συγκεκριμένα, η κυρία Γεροβασίλη, σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της «Εφημερίδας των Συντακτών», προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Το βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας εμφανίζει σκηνές που προκαλούν αποτροπιασμό. Πράξεις και συμπεριφορές που δεν είναι ανεκτές ούτε από την κοινωνία, ούτε από την έννομη τάξη. Είναι αυτονόητο ότι αμέσως θα προχωρήσει η σχετική έρευνα».

Από ότι φαίνεται οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν ακούνε και δεν υιοθετούν την απόφαση της Δικαιοσύνης. Προκαλεί δε μεγάλη έκπληξη η ανάμειξη κυβερνητικών στελεχών, καθώς από την πρώτη στιγμή κατηγόρησαν αστυνομικούς και τον 75χρονο κοσμηματοπώλη.

Σίγουρα πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό. Ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου συγκλόνισε, όμως το κυνήγι μαγισσών από τους Κυβερνητικούς προβληματίζει, άραγε που αποσκοπεί αυτή η κίνηση από την Όλγα Γεροβασίλη;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ