Εσωτερική Ασφάλεια

Εγκληματικές πράξεις κατά των Ελλήνων: Ρίψεις δακρυγόνων σε παιδάκια και εικόνες της Παναγίας - Εκτός ορίων ο αυταρχισμός των κυβερνητικών δυνάμεων ασφαλείας (Φώτο-Βίντεο)


Συγκλονιστικά σκηνικά διαδραματίζονται στη Θεσσαλονίκη καθώς οι πραίτωρες του αριστερού συστήματος έφτασαν στο σημείο να ψεκάσουν με δακρυγόνα μικρά παιδιά που ήταν τυλιγμένα με την ελληνική σημαία στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη.

Οι εικόνες στο βίντεο που ακολουθούν μιλούν από μόνες τους και χαράσσονται στην μνήμη καθενός. Το κλάμα, ο φόβος των παιδιών είναι ηχηρό χαστούκι στην κυβερνητική σαπίλα και στον αυταρχισμό των κυβερνητικών δυνάμεων ασφαλείας!

Μηδενικός σεβασμός σε παιδιά, ηλικιωμένους, μοναχούς και εικόνες της Ορθοδοξίας από τους υπόδουλους της δήθεν δημοκρατικής κυβέρνησης. Εικόνες απόλυτης ντροπής που προκαλούν τόσο θλίψη, όσο και οργή, αποδεικνύουν πως στη χώρα κυριαρχεί η κατάχρηση της εξουσίας των κυβερνητικών εκπροσώπων στους δρόμους της Ελλάδας.

Χημικά κατά παιδιών και καπνογόνα σε εικόνες της Παναγίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μοναχού, επιβεβαιώνουν πως οι δυνάμεις ασφαλείας δεν λειτουργούν για την ασφάλεια των Ελλήνων και της Ελλάδας. Για ποιους λοιπόν;

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnakosmarougas%2Fvideos%2F746700735672399%2F&show_text=0&width=267

Στο συγκλονιστικό παράδειγμα της χούντας της Αριστεράς προστίθεται και η εξής μαρτυρία: Θεσσαλονίκη, Πύλη Επιβατών - Μια παρέα τριών αντρών περνά. Ο ένας κρατά στα χέρια του μεγάλη εικόνα της Παναγίας της Πορταΐτισσας. Πλησιάζουμε. Παρατηρούμε τρύπα στο κεφάλι της.

- Είναι από καπνογόνο, λέει αυτός που την κρατά. Και συνεχίζει:

- Ανάμεσα στο πλήθος, μπροστά από τα ΜΑΤ, στεκόνταν ένας μοναχός. Έπεσε το δακρυγόνο πάνω στην εικόνα που κρατούσε. Την διαπέρασε. Κάποιοι αστυνομικοί άρχισαν να γελάνε και χειροκροτήσανε. Ο μοναχός κοίταξε τον ΜΑΤατζή που έριξε το δακρυγόνο πάνω στην εικόνα και του είπε:

- Αυτό το χέρι, θα ξεραθεί.

-Αντε γ... σου, του απάντησε εκείνος και ακολούθησαν κι άλλα γέλια και μπουνιές που έπεσαν στην τραυματισμένη, άγια εικόνα.

Το δακρυγόνο που την διαπέρασε είχε χτυπήσει τον μοναχό στο πόδι, ο οποίος και διεκομίστηκε στο νοσοκομείο.

Πριν αναχωρήσει, παρέδωσε την εικόνα της Παναγίας σε έναν από τους τρεις τις παρέας που συναντήσαμε.

- Παράκληση να παραδοθεί στο Άγιον Όρος, του είπε.

Ο κύριος, δάσκαλος από την Κρήτη, αφού μίλησε με τον πνευματικό του, δεν θα επιστρέψει στην Κρήτη ακόμη. Θα πάει την εικόνα στο Ιερό Κοινόβιο του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στο Πεντάλοφο Κιλκίς και, πιθανόν με την μεσολάβηση γνωστού συναδέλφου από εκεί, η εικόνα θα επιστραφεί στο Περιβόλι της Παναγιάς.

Εμπόλεμη ζώνη για περίπου πέντε ώρες το κέντρο της πόλης. Ζημιές σε καταστήματα, έκαψαν κάδους και κατέστρεφαν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Έριξαν διαδηλωτή στη θάλασσα.

Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία με κουκουλοφόρους και άτομα που αποκόπηκαν από τη συγκέντρωση να συγκρούονται για περίπου πέντε ώρες με την αστυνομία.

Μεγάλες είναι οι καταστροφές στο κέντρο της πόλης, το οποίο θυμίζει κυριολεκτικά βομβαρδισμένο τοπίο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι άνθρωποι που κάθονταν σε καφετέριες στη Λεωφόρο Νίκης ήρθαν ξαφνικά αντιμέτωποι με χημικά και έτρεχαν να φυγαδευτούν.

Καταστροφές σημειώθηκαν ​νωρίτερα σε καταστήματα ενώ άτομα έβαλαν φωτιές και σε κάδους.

Από τα επεισόδια τουλάχιστον μία γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών. Ένα ακόμη άτομο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο πιθανότατα αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα από την αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Μάχες σώμα με σώμα και κλεφτοπόλεμος στους περισσότερους δρόμους της πόλης, μάλιστα ένας άνθρωπος βρέθηκε στην θάλασσα.

Η αστυνομία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, προχώρησε σε αρκετές προσαγωγές.

https://www.youtube.com/watch?v=tu-tdfPo7Qk

https://www.youtube.com/watch?v=Cq6AJUtz5Bs

epp6epp4epp2epeisodia05epeisodia02

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...