Κόσμος

Δούρειος ίππος το μεταναστευτικό στην "νέα Ευρώπη"-Τι ρόλο προπαγανδίζουν πως παίζει και τι ρόλο παίζει στην πραγματικότητα για την οικονομική ανάπτυξη

Την στιγμή που τα αντιμεταναστευτικά κινήματα στην Ευρώπη θεριεύουν με τελευταίο το παράδειγμα της Σουηδίας, οι ινστρούκτορες της νέας τάξης πραγμάτων που βλέπουν τα σχέδια τους να κλυδωνίζονται, θέτουν σε εφαρμογή το ύπουλο πλάνο της προπαγάνδας.

Σύμφωνα με αυτή στην νέο "κανονικότητα" της Ευρώπη έχουμε αύξηση του πληθυσμού και μείωση του ΑΕΠ εξαιτίας της....συμβολής των μεταναστών!
Κορυφαίοι ευρωπαίοι πολιτικοί και οικονομολόγοι υποστηρίζουν ότι η εισροή μεταναστών αποτελεί οικονομική αναγκαιότητα.

Σύμφωνα με αυτούς η πολιτογράφηση των αλλοδαπών έχει καταστεί εθνική πολιτική στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Η αντικατάσταση του νεκρού ευρωπαίκου πληθυσμού με εργαζόμενους από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή υποτίθεται πως όχι μόνο θα σώσει τις εθνικές οικονομίες αλλά και θα στηρίξει τα συνταξιοδοτικά συστήματα ενισχύοντας παράλληλα την οικονομική ανάπτυξη.

Οι βασικοί οικονομικοί δείκτες, ωστόσο, δείχνουν ότι το αντίθετο ισχύει.

Πριν από ένα χρόνο, ο Economist έγραψε ότι η μετανάστευση είναι επωφελής για την παγκόσμια οικονομία.

Η ομάδα Gefira έχει δείξει ότι οι οικονομικοί μετανάστες είναι πιο συχνά δικαιούχοι κοινωνικών παροχών και είναι λιγότερο επαγγελματικά δραστήριοι από τους μη ευγενείς Ευρωπαίους.

Η ανάλυσή αυτή επικυρώνεται επίσης από τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Βασιλείας. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι αυτόχθονες Ευρωπαίοι πρέπει να παρέχουν στους μετανάστες.

Το ποσοστό γονιμότητας μεταξύ των αυτόχθονων (δηλαδή λευκών) Ευρωπαίων είναι κάτω από το όριο για σχεδόν μισό αιώνα, ενώ αυτό στις αφρικανικές χώρες πλησιάζει στο 5. Λόγω της συνεχιζόμενης εισροής ανθρώπων με υψηλή γονιμότητα  οι πληθυσμοί της Γαλλίας, της Σουηδίας , του Ηνωμένου Βασιλειου και άλλων ευρωπαϊκών χώρών διευρύνονται, αλλά το δύσκολο είναι ότι αυτο δεν μεταφράζεται σε υψηλότερο ΑΕΠ, το οποίο στη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχει μειωθεί από το 2008 και στη Σουηδία από το 2014.

Το συμπέρασμα είναι πως οι Αφρικανοί και οι Κεντρικοί Ασιάτες θα αποτελέσουν πρόσθετο βάρος για τη γήρανση και τη συρρίκνωση του ευρωπαϊκού πληθυσμού που επιβραδύνει ακόμη περισσότερο την οικονομική ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...