Στρατός Ξηράς

Υμνοι προς τον Στρατό για τη στρατιωτική γέφυρα που ...έλυσε το κυκλοφοριακό στη Ζάκυνθο!

Τα καλύτερα έχουν να λένε για το Στρατό ,οι Αρχές της νήσου Ζακύνθου ,αλλά και απλοί πολίτες για την Στρατιωτική γέφυρα που έλυσε στην κυριολεξία το κυκλοφοριακό ,ειδικά το καλοκαίρι στη Ζάκυνθο!

Τι αναφέρει χαρακτηριστικά το imerazante.gr της Ζακυνθου

Μια ευχάριστη νότα στην κυκλοφοριακή συμφόρηση στην πόλη του νησιού είναι η στρατιωτική γέφυρα στο ποτάμι του Αγίου Χαραλάμπους που διευκολύνει όσα οχήματα έρχονται από τις περιοχές του Βασιλικού και του Αργασίου.

Από την στιγμή της παράδοσης της απο το Στρατό στα τέλη Ιουνίου έχει βοηθήσει ουσιαστικά χρήστες της.

Οδηγοί και κάτοικοι της περιοχής τόνισαν την αναγκαιότητα της παρουσίας μιας τέτοιας γέφυρας και ανέφεραν ότι βοηθάει να λυθεί το κυκλοφοριακό.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Άκης Ζήβας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα της γέφυρας καθόσον και ο ίδιος διαπιστώνει πως δεν υπάρχουν πια μποτιλιαρίσματα και δεν περιμένει ο κόσμος να ανάψει το πράσινο φανάρι σε αυτές τις θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

Επιλύεται και ο θόρυβος
Μοναδικό αρνητικό είναι ο θόρυβος που κάνουν οι ξύλινες τάβλες στις οποίες διέρχονται τα Ι.Χ., αλλά όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου το πρόβλημα αυτό θα λυθεί άμεσα.

Και πρόσθεσε ο κ. Ζήβας “Τον Οκτώβριο θα αντικατασταθεί το δάπεδο με ένα ειδικό μπετόν και έτσι δεν θα ενοχλούμε τους περιοίκους με τον θόρυβο που κάνουν τα ξύλα.

Θα παρακαλέσω τους οδηγούς να τηρούν το όριο ταχύτητας γιατί έχουμε ζημιές στα ξύλα. Να μην υπερβαίνουν τα 20 χιλιόμετρα”.
Για πολλά χρόνια η πόλη της Ζακύνθου πνιγόταν από το κυκλοφοριακό, αφού οι εξόδοι της ήταν ελάχιστες προς άλλες τουριστικές περιοχές.

Με την δημιουργία της στρατιωτικής γέφυρας έχει δοθεί μια παραπάνω λύση.Η ανάγκη δημιουργίας της ήταν μεγάλη για το νησί της Ζακύνθου που έχει καταφέρει να διορθώσει το κυκλοφοριακό του και να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τους χιλιάδες επισκέπτες του καθημερινά.

Οι Πολίτες πάντως ευχαριστούν το Στρατό και …κανέναν άλλο

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...