Κόσμος

Το Σινικό Τείχος της Κίνας τώρα στο Airbnb! (βίντεο)


Η πρώτη διανυκτέρευση στο Σινικό Τείχος της Κίνας είναι πλέον γεγονός και σας την προσφέρει η Airbnb.

Τον Σεπτέμβριο, τέσσερις τυχεροί νικητές θα είναι από τους πρώτους ανθρώπους που εδώ και χιλιάδες χρόνια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν τη νύχτα στο Σινικό Τείχος της Κίνας σε ένα σπίτι που θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη και θα βρίσκεται κατά μήκος του αρχαίου τμήματος του τείχους.

Αυτή η απίστευτη προσφορά θα παρουσιάσει το Σινικό Τείχος στον κόσμο και θα προωθήσει τον αειφόρο τουρισμό στην Κίνα, προβάλλοντας τις ευρείες προσπάθειες για τη διατήρηση της βαθιάς κληρονομιάς του Τείχους και την αναβίωση του κινεζικού πολιτισμού.

Γνωστό ως ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά έργα στην ανθρώπινη ιστορία, το Σινικό Τείχος χτίστηκε ως σύνορο για την προστασία των κινεζικών κρατών από τις επιδρομές πριν από χιλιάδες χρόνια. Σήμερα, θεωρείται ευρέως ως ένα από τα επτά θαύματα του σύγχρονου κόσμου, προσελκύοντας επισκέπτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν σε ένα μοναδικό υπνοδωμάτιο που δημιουργήθηκε μέσα σε έναν πύργο αιώνων κατά μήκος του Τείχους με πανοραμική θέα, ιδανικό σημείο για να δείτε το φεγγάρι και τα αστέρια. Κατά το ηλιοβασίλεμα, οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα γκουρμέ δείπνο με πολλά πιάτα, το καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει μια διαφορετική πτυχή του κινεζικού πολιτισμού. Το δείπνο θα συνοδεύεται από μια παραδοσιακή κινεζική μουσική εμπειρία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...