Εθνικά θέματα

Το πρώτο μήνυμα του νέου ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτη Ρήγα στην Τουρκία

Την ώρα που τα τουρκικά μαχητικά επέδιδαν τα γνωστά διαπιστευτήρια ασέβειας στο Αιγαίο, με τις υπερπτήσεις στους Ανθρωποφάγους,  ο νέος υπουργός, Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτης Ρήγας εξέπεμπε το πρώτο μήνυμα του προς τη γείτονα.

"Ακρογωνιαίος λίθος προκειμένου να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας είναι να συνεχίζουμε απρόσκοπτοι το έργο μας. Η συλλογική δουλειά απέναντι στις γεωπολιτικές προκλήσεις οι οποίες υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή και δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε." ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας.

Επιπλέον ο νέος ΑΝΥΕΘΑ, αναφερόμενος στην απώλεια του επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου, απηύθυνε μια σαφή δέσμευση προς την οικογένεια του:  "Θα ήθελα να εκφράσω την βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του επισμηναγού Βασιλείου. Θέλω να διαβεβαιώσω την οικογένεια του ότι η πολιτεία δεν θα ξεχάσει την ανεκτίμητη προσφορά του στην πατρίδα." είπε ο ΑΝΥΕΘΑ.

Ταυτόχρονα ο κ. Ρήγας αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κατά την προγραμματική προετοιμασία της κυβέρνησης συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ:  "Με τον υπουργό τον Πάνο Καμμένο η συνεργασία μας υπήρξε έντιμη συντροφική παρα τις όποιες διαφορές διαδρομές που είχαμε. Αυτή η τιμή είναι ένα ιδιαίτερο στοιχείο και της δικής μου παρουσίας εδώ."

Και πρόσθεσε: "Λειτουργώντας σε αυτο το πλαίσιο πετύχαμε πολλούς στόχους και τον στραγγαλισμό που επιχειρήθηκε σε βάρος της χώρας μας. Θεωρώ ότι αυτη η προσπάθεια έχει πετυχει και η επόμενη ημέρα ειναι εντελώς διαφορετική. Απο σημερα καλουμαστε να αποδείξουμε όλοι ότι θα ξεπεράσουμε αυτήν την κριση."

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...