Πολεμική αεροπορία

Πτώση αεροσκάφους: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εκπαιδευτική πτήση αεροσκάφους T-2 Buckeye της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς το αεροσκάφος το πρωί της Τρίτης  7 ναυτικά μίλια βορείως της Σπάρτης.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εκπαιδευτική πτήση αεροσκάφους T-2 Buckeye της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την εκπαιδευτική βάση της Καλαμάτας.

Ο κυβερνήτης του εκπαιδευτικού αεροσκάφους εντοπίστηκε νεκρός λίγο μετά τις 10:30, ενώ ο συγκυβερνήτης είχε εντοπιστεί νωρίτερα σώος.Ο κυβερνήτης του εκπαιδευτικού αεροσκάφους εντοπίστηκε νεκρός λίγο μετά τις 10:30, ενώ ο συγκυβερνήτης είχε εντοπιστεί νωρίτερα σώος.

Όπως φαίνεται στις πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από το σημείο της τραγωδίας, το αεροσκάφος κατέπεσε σε δασώδη περιοχή.

Όπως φαίνεται το αεροσκάφος κατέπεσε σε δασώδη περιοχή.

Στις φωτογραφίες φαίνεται και το ένα αλεξίπτωτο εκ των δύο πιλότων, το οποίο κατέπεσε σε δύσβατο σημείο, μέσα στα δέντρα.

Αυτό είναι το ένα αλεξίπτωτο εκ των δύο πιλότων, το οποίο κατέπεσε σε δύσβατο σημείο, μέσα στα δέντρα.Αυτό είναι το ένα αλεξίπτωτο εκ των δύο πιλότων, το οποίο κατέπεσε σε δύσβατο σημείο, μέσα στα δέντρα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...