Αθλητισμός

Παρασκήνιο εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ - Ξηλώθηκε ο Σαββίδης - Αυτός «έκοψε» διεθνή Έλληνα

Ο Τσούμπα Ακπόμ είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αφού ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα από τον δικέφαλο, ο οποίος προχωράει και στην απόκτηση του Πόντους Βέρνμπλουμ.

Πλέον στη Θεσσαλονίκη θα αναζητήσουν ένα αριστερό μπακ, προκειμένου να κλείσει οριστικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ένας σχεδιασμός που φαίνεται πως τελικά δεν θα έχει μέσα τον Νίκο Καρέλη.

Ο Έλληνας επιθετικός ναι μεν αρέσει στον Λουτσέσκου, αλλά με την απόκτηση του Ακπόμ ο ΠΑΟΚ κλείνει τη θέση. Ο Ακπόμ μπορεί να παίξει τόσο σαν περιφερειακός επιθετικός, όσο και σαν κλασικό σέντερ φορ, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει… διαθεσιμότητα και για δεύτερο παίκτη με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Κρατήστε πάντως το όνομα του Καρέλη για τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους, αφού ο Έλληνας επιθετικός αρέσει πολύ στον ΠΑΟΚ και όχι μόνο στον Λουτσέσκου, αλλά και στην οικογένεια Σαββίδη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...