Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: «Σενάριο» με Ιντέγε! «Προχωρημένες επαφές»

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει βάλει στο “στόχαστρο” του τον Φεντερίκο Μακέντα, αλλά την ίδια ώρα φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με τον Μπράουν Ιντέγε.
Ο Παναθηναϊκός φορτσάρει για να ενισχυθεί στην επίθεση και πέρα από τον Φεντερίκο Μακέντα, φέρεται να τον απασχολεί και η περίπτωση του Μπράουν Ιντέγε.

Οι Ιταλοί παρουσίασαν τη Δευτέρα (28.08.2018) την υπόθεση Μακέντα σχεδόν τελειωμένη, αλλά σύμφωνα με το “Εθνοσπόρ”, το “τριφύλλι” βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού.

Ο Ιντέγε επέστρεψε στην Τιανζίν Τέντα, έπειτα από τον εξάμηνο δανεισμό του στη Μάλαγα, όπου είχε ένα γκολ σε 13 ματς, αλλά δεν υπολογίζεται από τον σύλλογο της Ασίας και θέλει να αποχωρήσει και να κάνει ένα… restart στην καριέρα του.

Παράλληλα, ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει στη λίστα του και ένα ακόμα όνομα επιθετικού, το οποίο δεν έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...