ΗΠΑ

Ο νέος Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη μιλά ελληνικά και ρωσικά και έχει σπουδάσει ιστορία!

Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη ανέλαβε ο Γκρέγκορι Φλέγκερ, διπλωμάτης καριέρας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο οποίος μιλά ελληνικά και ρωσικά.

Προηγουμένως ο κ. Φλέγκερ είχε υπηρετήσει ως Διευθυντής για ζητήματα Βαλτικής και Ανατολικής Ευρώπης στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας τόσο στην κυβέρνηση Ομπάμα όσο και στην κυβέρνηση Τραμπ.

Εκτός από ελληνικά και ρωσικά, ο νέος Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ έχει σπουδάσει ουκρανικά και κινέζικα.

Απόφοιτος του πανεπιστημίου Rice έχει πτυχία ιστορίας, πολιτικών επιστημών και πολιτικών σπουδών και συμπλήρωσε τις γνώσεις του σπουδάζοντας στο London School of Economics ρωσικές και μετασοβιετικές σπουδές. Είναι από το Νιου Τζέρσεϊ και είναι πατέρας μια τρίχρονης κόρης.

Ο νέος Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη διαθέτει από ό,τι φαίνεται τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που απαιτούνται για τη διαχείριση των ζητημάτων στη Μακεδονία μας και στην υποστήριξη του νέου ρόλου της Ελλάδας ως ηγέτιδας δύναμης των Βαλκανίων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...