Ελληνοτουρκικά

Θεατρική παράσταση με παιδιά “τζιχαντιστές” στη Θράκη! - Εικόνες-σοκ - Απίστευτη προπαγάνδα: “Αγώνας μας, είναι ο αγώνας του Ισλάμ”

Η εικόνα που παραθέτουμε, δεν είναι ούτε από την Σαουδική Αραβία, ούτε από το Πακιστάν. Είναι από το πομακοχώρι Γλαύκη του νομού Ξάνθης. Μικρά παιδιά "εφορμούν" με σπαθιά στους γκιαούρηδες…

Aν μάλιστα αυτά είναι που προβάλλονται δημόσια, αναλογιστείτε τι θα διδάσκονται εντός των αιθουσών στα μαθήματα Κορανίου…

Ιμάμης στην Γλαύκη είναι ο γνωστός μας ο Ερκάν Αζίζογλου, που φυσικά υπάγεται στην ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε .

Ας δούμε όμως τι έγραψε σχετικά ο ίδιος ο ιμάμης στο FB.

Ερκάν Αζίζογλου: H 2η Καλοκαιρινή μας εκδήλωση που οργάνωσαν οι μαθητές των μαθημάτων Κορανίου, πρόσθεσε γιορτή στην γιορτή μας…Συγχαίρω τους μαθητές μας. Ο Δημιουργός μου να παραχωρήσει να ζούνε στηρίζοντας τις πνευματικές και εθνικές τους αξίες… Συγχαίρω τις αδερφές μας Εμινέ Μπόζογλου, Ιπέκ Σαρί, Σογκούλ Ρόγκο και Μπουσρά Μπέλτσο που καταβάλλοντας προσπάθεια το καλοκαίρι, ετοίμασαν τους μαθητές μας…

Ο Αλλάχ να βοηθάει αυτούς που βοήθησαν υλικά και ηθικά στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

Εκ μέρους του λαού της Γλαύκης ευχαριστώ τον πρόξενο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Κύριο Ιμπραήμ Χαλίλ Σακλί, τον ενάρετο μουφτή Ξάνθης Κύριο Αχμέτ Μέτε, τον βουλευτή

Κύριο Χουσείν Ζεϊμπέκ , τον δήμαρχο Μύκης Κύριο Τζεμίλ Καμπζά και όλους του μουσαφίρηδες που μετείχαν στην εκδήλωση.¨, όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr

Kάποιοι δηλαδή, θέλουν να ισλαμοποιήσουν την Θράκη μας.

Ταυτόχρονα σε βίντεο που κυκλοφορεί από τζαμί της Γλαύκης, παιδάκι ακούγεται να απαγγέλει μια στροφή από ποίημα του Γιουσούφ Τουνά που μεταφράζεται ως εξής : 

Αγώνας μας είναι ο αγώνας του Ισλάμ λέει ο Ερτουγρούλ Γκαζί

Η ουσία του αγώνα είναι ο προσανατολισμός με πίστη προς τον Θεό

Αγώνας μας είναι ο αγώνας του Ισλάμ λέει ο Ερτουγρούλ Γκαζί

Ο Ερτουγρούλ Γκαζί είναι ένας από τους σουλτάνους-ιδρυτές της Οθωμανικής δυναστείας όταν αυτή επεκτάθηκε στην Μικρά Ασία…Αξίζει μάλιστα να σας μεταφράσουμε μια ακόμη στροφή από αυτό το ποίημα που για ευνόητους λόγους δεν θα την ανέβαζαν σε βίντεο οι συντοπίτες μας….

Εμείς μετέχουμε στον πόλεμο για να ρυθμίσουμε τον κόσμο

Με κραυγές του Αλλάχ επιτιθέμεθα στον εχθρό

Αν εμείς ξεχειλίσουμε, ούτε σταματάμε, ούτε μπορούν να μας κρατήσουν

Αγώνας μας είναι ο αγώνας του Ισλάμ λέει ο Ερτουγρούλ Γκαζί

Ένα από τα σημεία τριβής ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, είναι η μειονότητα της Θράκης. Αν και στη Συνθήκη της Λωζάνης (1923) ,αναφέρεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για θρησκευτική μειονότητα, η Τουρκία επιμένει ότι η μειονότητα είναι τουρκική.

Η επίσημη ελληνική θέση στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα, είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχει μία μειονότητα, η μουσουλμανική της Θράκης. O Baskin Oran το 1988, εξέφρασε την τουρκική άποψη για το μειονοτικό ζήτημα στη Θράκη:

«Η Συνθήκη της Λωζάνης που συμπληρώνεται με τις ελληνοτουρκικές συμφωνίες της Αθήνας (1926) και της Άγκυρας (1930 και 1933), πρέπει να θεωρηθεί συμπληρωματικό διεθνές κείμενο της Συνθήκης των Σεβρών, που προέβλεπε την προστασία των μειονοτήτων σε όλη την εδαφική έκταση της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων και των εδαφών που ενδέχετο να προσαρτηθούν στο μέλλον.

Αιχμή του δόρατος (ή καλύτερα Δούρειος Ίππος), για την ευόδωση των προσπαθειών της Τουρκίας να προσεταιριστεί τη μειονότητα της Θράκης, είναι αναμφίβολα το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής.

Είναι ένα παράλληλο κράτος μέσα στη Θράκη, ένας σκληρός και ανεξέλεγκτος μηχανισμός, που περιστοιχίζεται από ανθρώπους με μεγάλα προνόμια. Αποτελεί όμως όλο αυτό το σύστημα μια πολύ μικρή μειοψηφία της μουσουλμανικής κοινότητας.

Σήμερα, για κάποιον που επισκέπτεται συχνά τη Θράκη και γνωρίζει την περιοχή, είναι σαφές πως το μεγάλο πρόβλημα της μειονότητας της Θράκης είναι η καταπίεση που ασκείται από το προξενείο.

Η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει σστη Θράκη!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...