Στρατός Ξηράς

"Ετσι έγινε η σύλληψη μας από τους Τούρκους" -Ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης εξηγεί... Βίντεο

Οι πρώτες στιγμές μετά την απελευθέρωση μέσα στο προεδρικό αεροσκάφος. Ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης εξηγεί πως έγινε η σύλληψή τους

Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί λίγο μετά την απελευθέρωσή τους συζητούν με τον υπουργό Αναπληρωτή Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο και τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Ο Άγγελος Μητρετώδης φαίνεται να περιγράφει τις στιγμές κατά τη σύλληψή τους στις Καστανιές του Έβρου τον περασμένο Μάρτιο

Το βίντεο είναι μέσα από το προεδρικό αεροσκάφος, κατά την επιστροφή στην Ελλάδα

https://www.youtube.com/watch?v=ko2kCjwHDFY

Το παζάρι του Ερντογάν

Ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο Άγγελος Μητρετώδης άκουσαν έκπληκτοι τους Τούρκους δικηγόρους τους το απόγευμα της Τρίτης να τους λένε ότι είναι ελεύθεροι, ότι μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Προηγήθηκαν πέντε αρνητικές απαντήσεις από το ίδιο δικαστήριο. Χωρίς κατηγορητήριο οι κράτησή τους συνεχιζόταν, παρά τις πιέσεις όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, αλλά και οργανισμούς όπως το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.

Η “ξαφνική” απόφαση του Ερντογάν για την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών κατά τους αναλυτές είναι μια ακόμη διπλωματική κίνηση.

Θέλει, λένε αναλυτές να κλείσει το ευρωπαϊκό μέτωπο, να κάνει νέο άνοιγμα προς την Ευρώπη, καθώς έχει ανοιχτό ένα μεγάλο μέτωπο με τις ΗΠΑ, το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στο επίπεδο της οικονομίας.

Υπάρχει ανοιχτό μέτωπο με τους Αμερικανούς και στα πεδία των μαχών σε Ιράκ και Συρία.

https://www.youtube.com/watch?v=uf_4n83bBp0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...