Κυβέρνηση

Eρχεται πανωλεθρία - Ξεκίνησαν οι παραιτήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαστε άχρηστοι, δεν έχουμε λόγο ύπαρξης» - «Βράζει» όλη η Ελλάδα με τους Κυβερνητικούς

Οπως όλα δείχνουν, η πανωλεθρία είναι κοντά για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η αναλγησία των Κυβερνητικών, η μη πρόληψη και οι απαντήσεις που έχουν δώσει αυτές τις ημέρες, έχουν εξοργίσει ακόμα και τους ΣΥΡΙΖαίους ψηφοφόρους τους.

Οπως έχουμε αναφέρει, επιβεβαιώνεται πλέον με τον πλέον τραγικό τρόπο ότι στη διάρκεια της ενημέρωσης Τσίπρα το βράδυ της Δευτέρας στο Κέντρο Επιχειρήσεων, άπαντες γνώριζαν για ύπαρξη νεκρών στο Μάτι αλλά ουδείς το ανέφερε.

Στο επικοινωνιακό σόου που στήθηκε μπροστά στις κάμερες η ενημέρωση του πρωθυπουργού ξεκίνησε από τις φωτιές στην Κινέτα και πολύ αργότερα οι αναφορές για το Μάτι ήταν πως έχουμε κάποιους αποκλεισμένους σε ένα λιμανάκι και στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας, με τον πρωθυπουργό να εκφράζει έκπληξη για τους αποκλεισμένους.

Όπως όμως αποκαλύπτεται με τον πλέον τραγικό τρόπο, ο πρώτος νεκρός είχε βρεθεί στις 19.40 σύμφωνα με τη μαρτυρία του εκπροσώπου των ειδικών φρουρών, την ώρα που και ο επικεφαλής των ΟΥΚ που πήραν μέρος στη διάσωση εκατοντάδων ανθρώπων επιβεβαίωσε ότι πριν πέσει η νύχτα είχαν εντοπίσει νεκρούς.

Οι ευθύνες πλέον είναι τεράστιες για τον Α. Τσίπρα και την παρέα, η παραίτηση πλέον είναι μονόδρομος. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι η απόλυτη καταστροφή για την Ελλάδα.

Πριν από μερικούς μήνες ήταν η Μάνδρα. 23 νεκροί, θύματα μιας απρονοησίας δεκαετιών, της πολύ πιο πρόσφατης καθυστέρησης ακόμη και να προκηρυχθούν αναγκαία επείγοντα αντιπλημμυρικά έργα και της απουσίας ενός αποτελεσματικού σχεδίου ώστε μια καταστροφή να μην εξελιχθεί σε τραγωδία.

Μάλιστα λίγους μήνες μετά ήταν είχαμε ξανά πλημμύρες στη Μάνδρα, αυτή τη φορά –ευτυχώς– χωρίς τις συνέπειες της προηγούμενης καταστροφής.

Τώρα είναι η σειρά της Ανατολικής Αττικής. Μια χωρίς προηγούμενο τραγωδία, καθώς έγινε αυτό που εδώ και χρόνια όλοι φοβόντουσαν: μια πυρκαγιά στην Αττική να ξεφύγει από κάθε έλεγχο και να χτυπήσει τις κατοικημένες περιοχές.

Ολα αυτά έλαβαν χώρα από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το αποτέλεσμα; Περισσότεροι από 110 νεκροί από τότε που ανέλαβαν την εξουσία.

Είμαστε άχρηστοι - Δεν έχουμε λόγο ύπαρξης

Με μία ανάρτηση στη σελίδα τους στο Facebook, οι "Φίλοι ΣΥΡΙΖΑ Σάμου" ανακοινώνουν την παραίτηση τους από το κυβερνών κόμμα κάνοντας μάλιστα τη διαπίστωση ότι νοιώθουν άχρηστοι και γι' αυτό αποχωρούν.

"Από αύριο θα βλέπετε μία λιγότερη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή, μετά από όλα αυτά τα χρόνια επιτέλους καταλάβαμε ότι δεν έχουμε άλλο λόγο ύπαρξης, θα σας αδιάσουμε τη γωνιά. Εκ μέρους αυτών των ιδεών που εκπροσωπούμε, αναλαμβάνουμε την όποια πολιτική ευθύνη έχουμε από δω ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ!", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζουν: "Γι' αυτό λοιπόν σας λέμε εν πλήρει γνώσει της κατάστασης που συνειδητοποιήσαμε σήμερα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ! ΓΕΙΑ ΣΑΣ."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...