Αυτοδιοίκηση

Aπίστευτη καταγγελία - Ξετυλίγεται το κουβάρι - Δήμαρχος Ραφήνας: Περιφερειακή σύμβουλος πλαστογράφησε έγγραφο

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ραφήνας η περιφερειακή σύμβουλος λέει ότι συγκλήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή αστυνομικών, πυροσβεστών στελεχών της περιφέρειας, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος.

Όπως είπε στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 7» του ΑΝΤ1, ο δήμαρχος Ραφήνας, στη συνέχεια συντάχθηκε έγγραφο όπου αναφέρεται ότι του δόθηκε προφορική εντολή εκκένωσης.
Το έγγραφο αυτό είναι πλαστό, λέει ο κύριος Μπουρνούς, καθώς ούτε ο ίδιος ποτέ συμμετείχε σε τέτοια σύσκεψη, ούτε και του δόθηκε ποτέ εντολή εκκένωσης.

Εγώ δεν έχω λάβει ούτε μέσω ασυρμάτου, ούτε μέσω τηλεφώνου, ούτε μέσω sms κανένα σήμα για εκκένωση, λέει ο Δήμαρχος Ραφήνας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν πλησίασε κάν αυτούς τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με την εκπομπή η περιφερειακή σύμβουλος ανέφερε ότι όλα όσα λέει ο Δήμαρχος δεν ισχύουν και επικαλείται ως μάρτυρες τους ίδιους ανθρώπους που επικαλείται και εκείνος, αλλά και τον δήμαρχο Μαραθώνα, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι υπήρξε συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...