Αρχείο

Ο Τ. Μπαλτάκος και ο Δ. Καμμένος ίδρυσαν κόμμα: «Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο» - Ποιος θα είναι ο Πρόεδρος

Νέο κόμμα της δεξιάς ιδρύουν οι Τάκης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος, όπως ανακοίνωσαν με κοινή τους δήλωση. Πρόεδρος θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος και γενικός γραμματέας ο Τάκης Μπαλτάκος.

Την ίδρυση νέου κόμματος ανακοίνωσαν οι Τάκης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος, με αιχμή το Σκοπιανό.

Σύμφωνα με κοινή δήλωση που εξέδωσαν, πρόθεσή τους είναι «η ίδρυση ενός δεξιού κόμματος» με στόχο τη «διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ' ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας».

Όπως ανακοινώθηκε, πρόεδρος του κόμματος θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος και γενικός γραμματέας ο Τάκης Μπαλτάκος.

Οι ιδρυτές του κόμματος απευθύνουν κάλεσμα στους «Έλληνες πατριώτες που αντιτίθενται στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας», σε αυτούς που διαφωνούν με «τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού», σε όσους «επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στην χώρα», σε όσους «αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της ορθοδοξίας».

«Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το "Μακεδονία ξακουστή"», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση η οποία καταλήγει με τη φράση: «Και παρά δύναμιν τολμηταί».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος, είχε προαναγγείλει την ίδρυση νέου κόμματος τον Ιούνιο μιλώντας στην Ελληνική Ραδιοφωνία. Είχε αποκαλύψει μάλιστα ότι βρισκόταν σε συνομιλίες με ανεξάρτητους βουλευτές, αλλά και με πρώην στρατιωτικούς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...