Πολιτική

Η απίστευτη ατάκα του Αρτέμη Σώρρα για το μούσι του

Για την καθημερινότητά του μέσα στη VIP πτέρυγα στις φυλακές Κορυδαλλού, τις κινήσεις πριν συλληφθεί και την αλλαγή στην εμφάνισή του, που έχει γίνει θέμα συζήτησης, μίλησε ο Αρτέμης Σώρρας.

Ο 52χρονος πρόεδρος της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» για 16 μήνες είχε γίνει ο Νο 1 καταζητούμενος των Αρχών.

Σήμερα μιλάει μέσα από τη φυλακή και αποκαλύπτει πως ποτέ δεν σκέφτηκε να διαφύγει στο εξωτερικό, αλλά αντίθετα, όσο ήταν καταζητούμενος δεν… κρυβόταν.

Η ζωή του ως καταζητούμενος
«Όλους αυτούς τους μήνες ήμουν στην Αθήνα. Δεν έφυγα ποτέ από την Αθήνα και έκανα και 360 ηχητικά. Άρα πώς να φύγω. Όλοι θέλουν να με διώξουν από την Ελλάδα» είπε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο Αρτέμης Σώρρας.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το διαμέρισμα της Αλίμου, όπου έγινε η σύλληψή του, δεν ήταν το μοναδικό στο οποίο είχε βρει καταφύγιο. «Ήταν 4 – 5 σημεία. Άλλαξα αρκετά σπίτια» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο ισχυρίστηκε πως είχε λάβει πολύ αυστηρά μέτρα για να μην τον βρουν. «Δεν θα μπορούσαν ποτέ να με βρουν. Ούτε από το τηλέφωνο, ούτε από το Διαδίκτυο».

«Κανονίστε να φτάσει το μούσι στον αφαλό μου»
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την αλλαγή στην εμφάνισή του, ο Αρτέμης Σώρρας είπε πως δεν άφησε μούσια για καμουφλάρισμα.

«Γιατί να τα καμουφλάρω με φυσικό μούσι, ενώ μπορώ να καμουφλαριστώ με χιλιάδες άλλους τρόπους; Ακόμη και με μάσκα; Οι μάσκες είναι εύκολες να τις φτιάξεις και να βγαίνεις έξω για να τρως και να πίνεις. Σαφώς προσέχεις. Άρα δεν είναι το καμουφλάζ. Είναι επιλογή μου. Πάντα είχα μούσι. Και τώρα το άφησα πιο μακρύ και είπα στους αδερφούς μου ότι θα το κόψω στην απελευθεύρωση. Και κανονίστε να αργήσετε τόσο πολύ ώστε να φτάσει στον αφαλό μου» είπε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...