Κόσμος

Η άστεγη που συγκινεί: Διαβάζει τα μαθήματά της μέσα στην καταιγίδα

Μία 8χρονη μαθήτρια που ζει στον δρόμο μαζί με την μητέρα και την μικρότερη αδερφή της εμφανίζεται σε βίντεο να προσπαθεί να προφυλαχθεί από την βροχή προκειμένου να… μελετήσει!

Σύμφωνα με τον άνθρωπο που τράβηξε το επίμαχο βίντεο, η μικρή Έλεν Ντόλφο, δίνει αγώνα κάτω από αντίξοες συνθήκες ώστε να καταφέρει να ανταποκριθεί στις σχολικές της υποχρεώσεις, ενώ η ίδια δήλωσε αποφασισμένη να τελειώσει το σχολείο ώστε να μπορέσει να βρει μία αξιοπρεπή δουλειά και να έχει ένα καλύτερο μέλλον.

Πλέον, μοναδική παρηγοριά της μικρής Έλεν είναι τα μαθήματά της, τα οποία φροντίζει να μελετά ανελλιπώς κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ενώ η δημοσιοποίηση του βίντεο έχει ευαισθητοποιήσει αρκετούς συμπολίτες της οικογένειας, οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν να συνδράμουν την οικογένεια της μικρής ώστε να βρει ένα σπίτι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...