Αρχείο

Δηλώσεις σοκ Αμερικανού εκατομμυριούχου: Να φορολογηθούν οι "ανεύθυνοι κτηνοτρόφοι" γονείς που κάνουν πάνω από δύο παιδιά

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που ξεστόμισε ένας υποψήφιος δημοκρατικός του Κογκρέσου στην Πενσυλβάνια ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ επιθυμεί να φορολογήσει τους γονείς που έχουν περισσότερα από δύο παιδιά ως "ανεύθυνους κτηνοτρόφους". Ο Scott Wallace είναι γνωστός για την “δράση” του και την επιθυμία του να ελέγχει τον πληθυσμό και έχει δωρίσει πάνω από 7 εκατομμύρια δολάρια στις ομάδες ελέγχου του πληθυσμού.

Σύμφωνα με την The Daily Wire, ο Wallace, ένας εκατομμυριούχος και δημοκράτης που πιστεύει στη φορολόγηση οικογενειών με περισσότερα από δύο παιδιά ως προνομιούχους, πιστεύει επίσης ότι ο φόρος θα είναι "το προνόμιο της ανεύθυνης αναπαραγωγής".

Μεταξύ του 1997 και του 2003, ο Wallace έδωσε 420.000 δολάρια στην Zero Population Growth (ZPL) - τώρα Population Connection - μια οργάνωση που ιδρύθηκε από τον συγγραφέα του έργου "Population Bomb" Paul Ehrlich, ανέφερε η Fox News.

Το βιβλίο του 1968 υποστήριζε την άμβλωση για τη σταθεροποίηση της πληθυσμιακής ανάπτυξης και ο συγγραφέας σε αυτό ισχυρίστηκε ότι «καμία υπεύθυνη οικογένεια δεν θα πρέπει να έχει περισσότερα από δύο παιδιά». Ως εκ τούτου, ανεύθυνοι άνθρωποι που έχουν περισσότερα από δύο παιδιά θα πρέπει να φορολογούνται για την ανεύθυνη αναπαραγωγή.

Το Ταμείο Wallace (Wallace Global Fund) έδωσε επίσης το ποσό των 20.000 δολαρίων στο Κέντρο για την Προώθηση της Σταθερής Οικονομίας (CASSE) το 2010. Η CASSE είναι περιβαλλοντική ομάδα που θεωρεί την οικονομική ανάπτυξη ανεπιθύμητη. Η ομάδα υποστηρίζει μια οικονομία με "σταθερότητα ή ήπιες διακυμάνσεις" και μια κοινωνία με ίσα ποσοστά γεννήσεων και θανάτων. Το CASSE καλεί αυτή τη στάσιμη κατάσταση "ωρίμανσης".

Η CASSE εξακολουθεί να υποστηρίζει μηδενική αύξηση του πληθυσμού και ο εκτελεστικός διευθυντής του συμβουλίου Herman Daly έχει προωθήσει την άδεια αναπαραγωγής (άδεια της κυβέρνησης να έχει κανείς παιδιά!!!). Αυτός ο γραφειοκρατικός έλεγχος κατά τη γέννηση θα επιτρέψει στις γυναίκες να έχουν μόνο δύο παιδιά αν δεν αγοράσουν την άδεια για περισσότερα παιδιά από άλλες γυναίκες που δεν αναπαράγουν. Ο Daly αποκάλεσε αυτό το πρόγραμμα το "καλύτερο σχέδιο που προσφέρεται ακόμη" για τον περιορισμό της αύξησης του πληθυσμού.

Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο κοντά είμαστε στον ολέθριο ολοκληρωτισμό, δεν χρειάζεται πλέον. Είναι ακριβώς στη γωνία....

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...