Πολιτική

Αποκάλυψη Χατζηδάκη: Με διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων η κυβέρνηση της ΝΔ!

Μια πρόχειρη «ακτινογραφία» της κυβέρνησης ΝΔ, όταν αυτή προκύψει από τις εκλογές, έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Από Νωρίς», στο Epsilon.

Ειδικότερα, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε στο υπουργικό σχήμα ενδεχόμενης κυβέρνησης Μητσοτάκης και όπως είπε, ο κ. Μητσοτάκης «θα απευθυνθεί και σε στελέχη επιχειρήσεων να συμμετάσχουν στην προσπάθεια ανόρθωσης του κράτους και της χώρας».

Όταν του ζητήθηκε από τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γιακουμή να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε και πως αυτό θα γίνει, τόνισε ότι θα απευθυνθούν σε εταιρείες πολυεθνικές ή ελληνικές που έχουν έδρα την Ελλάδα και θα αναζητήσουν διευθυντικά και ανώτερα στελέχη για να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση.

Εξάλλου, σε ό, τι αφορά στο θέμα των Σκοπίων επανέλαβε αυτό που είπε πριν λίγες μέρες και ο κ. Μητσοτάκης ότι, δηλαδή, αν η κύρωση περάσει από την Βουλή, η ΝΔ ως κυβέρνηση θα σεβαστεί τις αποφάσεις που είναι διεθνείς συμβάσεις.

Προέβλεψε, επίσης, για άλλη μια φορά, εκλογές ίσως και πριν το νέο χρόνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...