Αθλητισμός

Αν σκάσει αυτή η «βόμβα» Νταμπίζα, αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟ - Χτυπάει «βράχο» top ευρωπαϊκής ομάδας;

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις στην Αγγλία και γι’ αυτό πήγε στο νησί να ψάξει για στόχους. Όπως γράφτηκε, μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κοίταξε ακόμα και για φορ, αν και είναι δύσκολο να αποκτηθεί από τη συγκεκριμένη αγορά επιθετικός από το... πάνω ράφι.

Γενικά ο παλαίμαχος αμυντικός έκανε μια σειρά από επαφές με συλλόγους, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επιδίωξε να έρθει σε επικοινωνία και με ανθρώπους της Άρσεναλ. Είναι άγνωστο ακόμα αν ο Νίκος Νταμπίζας χτύπησε όντως την πόρτα της των «κανονιέρηδων», προκειμένου να ρωτήσει για παίκτες που θα μπορούσαν να έρθουν στην Ελλάδα, ωστόσο λέγεται πως το ταξίδι του στην Αγγλία είχε κι αυτόν το σκοπό.

Κάπως έτσι, άλλωστε, υπάρχει η έντονη φημολογία που αναφέρει ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να διαπραγματευτεί ακόμα και τον δανεισμό του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου. Ένα σενάριο που μοιάζει για την ώρα ακραίο, αλλά που σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον δεν αποκλείεται να έχει κάποια βάση.

Αν και εφόσον, δηλαδή, η αγγλική ομάδα θέλει να δώσει τον παίκτη δανεικό για να «ψηθεί», δεν αποκλείεται ο Νίκος Νταμπίζας να προχωρήσει σε πρόταση για να πάρει τον παίκτη στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή, άλλωστε, που οι «πράσινοι» ψάχνουν για ένα «βράχο» στην άμυνα και ο πρώην στόπερ του ΠΑΣ καλύπτει τους περιορισμούς (Έλληνας κάτω των 23 ετών).

Πάντως, ξεκαθαρίζουμε ότι μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος για τον Παναθηναϊκό από πολλές απόψεις, ωστόσο τονίζουμε την πληροφορία που αναφέρει ότι ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού ενημερώθηκε πως μπορεί να ενοχλήσει την Άρσεναλ για τη συγκεκριμένη περίπτωση, έχοντας προφανώς πιθανότητες να κάνει το μεγάλο deal. Αν τώρα υπάρχει όντως πρόσφορο έδαφος, θα αποδειχθεί στην πορεία, καθώς ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί καν η επαφή του Νίκου Νταμπίζα με τους «κανονιέρηδες».

Από την άλλη, βέβαια, το ταξίδι του παλαίμαχου στόπερ στην Αγγλία είναι πολύ πιθανό να βγάλει κάποιο «λαβράκι» αλά... Μεχντί Αμπέντ για τον Παναθηναϊκό, ανεξάρτητα από την υπόθεση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου.

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...