Αθλητισμός

Έξαλλος ο Αμπιντάλ για τις φήμες! «Σταματήστε τώρα! Απαιτώ σεβασμό» - Δημοσιοποίησε φωτογραφία-ντοκουμέντο (Εικόνες)



Ο Ερίκ Αμπιντάλ βρέθηκε στο "στόχαστρο" μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η μεταμόσχευση ήπατος στην οποία υπεβλήθη, ίσως σχετίζεται με παράνομη διακίνηση οργάνων. Έξαλλος ο Γάλλος έδωσε στο "φως" φωτογραφία ντοκουμέντο και απαίτησε το σεβασμό από τα ΜΜΕ.

Με μία φωτογραφία ντοκουμέντο με τον ξάδερφό του στο νοσοκομείο κατά τη μεταμόσχευση ήπατος, δημοσιοποίησε ο Ερίκ Αμπιντάλ, ζητώντας από τα μίντια να σταματήσουν να τον συκοφαντούν και να σεβαστούν την προσωπικότητά του, αλλά και των δικών του ανθρώπων.

Ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα ισπανικής εφημερίδας, υποστήριζε ότι ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, είχε αναφέρει σε συνομιλίες του στη φυλακή (σ.σ. βρίσκεται εκεί με κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος), ότι η μεταμόσχευση ήπατος που έσωσε τη ζωή στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, προήλθε από τη διακίνηση παράνομων οργάνων.

Έκτοτε, μίντια και στη Γαλλία και στην Ισπανία έχουν… διασύρει τον πρώην αμυντικό και του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να είναι πλέον έξαλλος και να προσπαθεί να βάλει τέλος σε όλη αυτή τη συκοφαντία. Στο πλαίσιο αυτό, δημοσιοποίησε μία φωτογραφία του από το νοσοκομείο την περίοδο της μεταμόσχευσης, όπου φαίνεται ο ίδιος και ο ξάδερφός του, από τον οποίο ισχυρίζεται ότι έλαβε το μόσχευμα και απαίτησε το σεβασμό όλων.

Η ανάρτηση του Αμπιντάλ

«Με αυτήν την εικόνα θέλω να δείξω το σεβασμό μου στον ξάδελφό μου Ζεράρ και να υπερασπιστώ την τιμή του. Θέλω να κατακρίνω δημοσίως τη στάση ορισμένων μίντια που κάνουν λόγο για αμφιβολίες σχετικά με τη νομιμότητα της παρέμβασης που έσωσε τη ζωή μου.

Σταματήστε τώρα! Απαιτώ σεβασμό προς τον εαυτό μου και προς όλους όσοι επηρεάζονται προσωπικά από αυτό το στάδιο της ζωής μου και προς οποιονδήποτε άλλον βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση.»

Η φωτογραφία ντοκουμέντο

https://www.instagram.com/p/Bk2EYt2gHdy/embed/captioned/?cr=1&v=8&wp=588&rd=www.newsit.gr#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A1223.5000000800937%7D

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...