Κοινωνία

«Έλεος» πλέον με το διαλυμένο κράτος: Χωρίς ηλεκτροδότηση λόγω... βροχής έμεινε η Ανατολική Θεσσαλονίκη!

Μία έντονη βροχόπτωση ήταν αρκετή για να παραλύσει η Θεσσαλονίκη καθώς μετά τις πλημμύρες, ολόκληρη η περιοχή στην οποία κατοικούν εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι έμειναν και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στις 5.30 το απόγευμα!

Οι περιοχές της Καλαμαριάς, της Πυλαίας, της Χαριλάου, της Μαρτίου, αλλά και της Νέας Μηχανιώνας, έμειναν χωρίς ηλεκτρικό λόγω μιας μπόρας ενώ έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας και φωτεινοί σηματοδότες, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με δυσκολία.

Ωστόσο, δεν είναι γνωστό το πότε τελικά θα επανέλθει η ομαλή ηλεκτροδότηση, ούτε ανακοινώθηκε μέχρι στιγμής σε ποια σημεία του δικτύου εντοπίζονται οι βλάβες που προκάλεσαν τις διακοπές.

Εξαιτίας της διακοπής ρεύματος, κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ανελκυστήρες στην ανατολική Θεσσαλονίκη δέχθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Το κράτος «βάρεσε διάλυση»...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...