Σκοπιανό

Συνεχίζεται το σφυροκόπημα κατά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: «Βούλιαξαν» και τα Γιαννιτσά - Ηχηρό «όχι» στο ξεπούλημα της Μακεδονίας - Ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή στον Τσίπρα οι Θεσσαλονικείς

Στο πόδι βρίσκεται ολόκληρος ο Ελληνισμός. Ολη η Μακεδονία, ο Ελληνισμός της Κύπρου, ομογενείς και από την Σπάρτη μέχρι την Κρήτη, όλοι δίνουν τον αγώνα τους κατά της κατάπτυστης συμφωνίας.

Τίποτα πλέον δεν σταματάει την Εθνική οργή, ο Ελληνισμός μια γροθιά πλέον, κατά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά και όλων όσοι παίζουν ή θα παίξουν με την ιστορία μας.

Ηχηρό μήνυμα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών έστειλαν πολίτες στα Γιαννιτσά στη διάρκεια μεγάλης συγκέντρωσης έξω από το Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε περίπου στις 6:30 το απόγευμα, από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και κατέληξε στο Πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών.

Στην πορεία ακούστηκαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας με την αντίστοιχη μουσική υπόκρουση, πολίτες κρατούσαν σημαίες στα χέρια, δίνοντας τη δική τους απάντηση στον πρωθυπουργό και όσους υποστηρίζουν τα Σκόπια να πάρουν το όνομα «Βόρεια Μακεδονία».

Δείτε βίντεο από τη χθεσινή συγκέντρωση:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=284&v=MBijF9dsN6g

Τσίπρας εν μέσω διαδηλώσεων την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη

Την Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά μετά την συμφωνία των Πρεσπών, θα επισκεφθεί αύριο Τετάρτη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο Α. Τσίπρας θα συμμετέχει στην Τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας-Βουλγαρίας-Ρουμανίας-Σερβίας η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 6το απόγευμα στο ξενοδοχείο Hayatt που βρίσκεται δίπλα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ο χώρος του ξενοδοχείου επιλέχθηκε τελικά αντί του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιήθηκαν οι προηγούμενες διπλωματικές συναντήσεις του Πρωθυπουργού.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να αναχωρήσει το βράδυ της ίδιας μέρας καθώς την Πέμπτη στις 12 υπάρχει «μάχη» στην Βουλή και συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το χρέος και την οικονομία μετά από αίτημα του Κ. Μητσοτάκη.

Την ίδια ώρα που θα βρίσκεται ο Αλ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί διαδήλωση για τη Μακεδονία και κατά της συμφωνίας των Πρεσπών στο Λευκό Πύργο στις 8.

Ευκαιρία να δει από κοντά την οργή του Ελληνισμού ο Α. Τσίπρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...