Σκοπιανό

"Συγχαρητήρια Αλέξη" : Επικοινωνία Μ.Πενς-Α.Τσίπρα - Τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και την κόρη του στέλνει στην Ελλάδα ο Ν.Τραμπ

Στήριξη με όλα τα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Α.Τσίπρα δίνουν οι ΗΠΑ. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς στις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με το γραφείο της αντιπροεδρίας στον Λευκό Οίκο.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ τον συνεχάρη για τη συμφωνία με τα Σκόπια για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας της γείτονος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε τη σημασία που έχει η συμφωνία αυτή για τη σταθερότητα και την συνανάπτυξη στα Βαλκάνια.

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός συζήτησε με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ για την ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών οικονομικών σχέσεων, ιδίως ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι οι ΗΠΑ, καθώς και για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το ρόλο της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή.

Στη συνέχεια, ο κ. Πενς θα μιλήσει τηλεφωνικά και με τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ στις 10:30 το βράδυ.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ, αναφέρουν ότι ο Αντιπρόεδρος, Μάικ Πενς, θα ηγηθεί της αμερικανικής αντιπροσωπείας στην ΔΕΘ, όπου τιμώμενη χώρα είναι οι ΗΠΑ, σε μια προσπάθεια να αναδείξει τον γεωστρατηγικό ρόλο της Θεσσαλονίκης, μετά από την Συμφωνία των Πρεσπών, μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων για την ονομασία της FYROM.

Υπενθυμίζουμε ότι στην δεξίωση για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, που παρέθεσε ο Τζέφρι Πάιατ, διαβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ θα βοηθήσουν την Ελλάδα με κάθε μέσο, καθώς η χώρα αρχίζει τη διαδικασία της ανάκαμψης, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε επενδύσεις.

«Οι πατεράδες μας εμπνεύστηκαν από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και τον απελευθερωτικό αγώνα της εθνικής παλιγγενεσίας στην Ελλάδα», είπε ακόμη ο Αμερικανός πρέσβης, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Στη δεξίωση παραβρέθηκαν αρκετά μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ανάμεσά τους ο Πάνος Καμμένος με την σύζυγό του, ο Νίκος Παππάς, η Λυδία Κονιόρδου, η Ελενα Κουντουρά, ο Γιάννης Αμανατίδης, ο Δημήτρης Βίτσας, ο Νίκος Τόσκας, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Χρήστος Σπίρτζης, και ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Το παρών έδωσαν ακόμη, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Λεβέντης, η Ντόρα Μπακογιάννη και οι Αδωνις Γεωργιάδης, Κωστής Χατζηδάκης, Βασίλης Κικίλιας, Ολγα Κεφαλογιάννη, ο Παύλος Χρηστίδης, ο Δημήτρης Τσιόδρας και Δημήτρης Καμμένος, εκπρόσωποι της εκκλησίας και των ενόπλων δυνάμεων.

Στη δεξίωση παραβρέθηκαν ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αλλά και ο Παύλος Γλύξμπουργκ, με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ.

Η Μύκονος γεμίζει με άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ -Ερχεται η κόρη του Τραμπ

"Συναγερμός" φαίνεται να έχει σημάνει στην Μύκονο από τις πληροφορίες που θέλουν την μικρή κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι, να καταφθάνει στο νησί για διακοπές μέσα στις επόμενες μέρες.

Αμερικανικά ΜΜΕ, ανέφεραν ότι η 24χρονη Τίφανι έχει ήδη αποδεχθεί την πρόσκληση της καλής της φίλης Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά στο νησί των Ανέμων από φέτος με δικό της beach bar.

Πληροφορίες που μεταδίδει το cyclades24.gr, θέλουν το νησί να ζει ήδη στον πυρετό των προετοιμασιών, με τις αμερικανικές και ελληνικές αρχές να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την άφιξη και τη διαμονή της Τίφανι Τραμπ στην Μύκονο.

Οι ακριβείς πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, εκτιμάται πάντως ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί εντός του μήνα.

Η Τίφανι Τραμπ είναι κόρη του προέδρου των ΗΠΑ από το γάμο του με την Μάρλα Μέιπλς. Μέχρι σήμερα, έχει αποφύγει ενεργό ανάμιξη τόσο με την πολιτική όσο και με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του πατέρα της.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα είναι έτοιμα για την άφιξη και την παραμονή της Τίφανι Τραμπ στη Μύκονο, η οποία περιμένει πώς και πώς το ταξίδι στην Ελλάδα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, εκτός από την παγκόσμια φήμη του νησιού, ρόλο στο να το επιλέξει η Τίφανι Τραμπ τη Μύκονο για να κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές έπαιξε και η φίλη της Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία κατοικοεδρεύει στο νησί τα τελευταία χρόνια αφενός, δραστηριοποιείται και επαγγελματικά στο Νησί των Ανέμων αφετέρου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...