Κόσμος

Πέφτουν «φάπες» και στην μαφία: Συνεχίζεται η αντεπίθεση Σαλβίνι: «Μαφιόζοι και δουλέμποροι είναι τα ίδια περιττώματα» - «Τους πήρα τα σώβρακα»


Ο Μ. Σαλβίνι όπως έχουμε αναφέρει στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, ήρθε για να μείνει. Είναι το νέο αστέρι της Ιταλικής πατριωτικής Δεξιάς, ενώ με την ορμή του και με τον λόγο του, έχει καταφέρει πλέον πολλαπλά χτυπήματα στην γερμανοκρατούμενη Ευρώπη.

Πλέον αυτά που ήξεραν κάποιοι σε Βρυξέλλες και Βερολίνο τελείωσαν. Οι κανόνες του παιχνιδιού άλλαξαν, ενώ και τα υπόλοιπα πατριωτικά κόμματα της Ευρώπης, πλέον ακολουθούν την γραμμή Σαλβίνι, τόσο στο μεταναστευτικό, όσο και στην αντιμετώπιση της παγκοσμιοποίησης.

Κάτι αλλάζει λοιπόν. Το τσουνάμι της οργής, θα συμπαρασύρει τους πάντες πλέον.

Βέβαια, στην ατζέντα Σαλβίνι δεν υπάρχουν μόνο οι λαθρομετανάστες, αλλά και η ιταλική μαφία που διαφεντεύει εδώ και χρόνια την κατάσταση της χώρας.

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι επισκέφθηκε αγροικία, η οποία κατασχέθηκε πρόσφατα από τη μαφία στην περιφέρεια της Τοσκάνης.

«Μαφιόζοι και δουλέμποροι μεταναστών για μένα είναι τα ίδια περιττώματα. Δεν ξέρω αν ένας υπουργός μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την λέξη, αλλά στην Ιταλία, οι μπίζνες για εσάς έχουν τελειώσει», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός.

Παράλληλα ο Σαλβίνι ζήτησε να του δώσουν ένα μαγιό και έκανε μια γρήγορη βουτιά στην πισίνα της αγροικίας. «Πρόκειται για διπλή ευχαρίστηση», τόνισε.

Τέλος, σύμφωνα με τους σχολιαστές, αναφέρθηκε έμμεσα στον πολυβραβευμένο ιταλό συγγραφέα και δημοσιογράφο Ρομπέρτο Σαβιάνο, ο οποίος έχει ασκήσει έντονη κριτική στη νέα πολιτική της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό:

«Την μαφία δεν την καταπολεμάς με βιβλία και ταινίες, αλλά παίρνοντάς τους και τα εσώρουχα», δήλωσε ο γραμματέας της Λέγκα.

Πραγματικά τους κάνει πάρτυ ο ηγέτης της Ιταλικής Δεξιάς.

Δείτε βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=HgfEFeOHi50

 

https://www.youtube.com/watch?v=27JsC7FGV4s

 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsalviniofficial%2Fvideos%2F10155888482498155%2F&show_text=0&width=267

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης